Milyen korrektort vásároljak?
A Catrice nem rossz, illetve nekem még az Essence korrektorai váltak be, ezek pont jók arra, hogy mindig a táskádban tartsd szükség esetére.
Viszont ha itthon sminkelek, akkor az Ebayről rendelt korrektor palettámat használom, ez valami csoda, és annyi árnyalat van benne, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt. Nagyon jól fed és tartós is, átszámolva valami 2500 forintomba került, és már több, mint egy éve megvan.
A Catrice nálam is a legjobb az összes közül, amiket próbáltam. Az Essence-től is használtam 3 fajtát. A stiftest bőrhibákra, de nagyon szárított és hámlott tőle a bőröm, nem is fedett annyira. A Stay Naturalt a szemem alá használtam, egyáltalán nincsenek durva karikáim, de ez kb. semmit sem takart, és hamar el is fogyott. A Stay All Day szem alá egész jó volt, bőrhibákra viszont nem jó, mert fényvisszaverő pigmentek vannak benne.
Szerintem mindenképp a Catrice-t próbáld ki. (Szem alatti karikákra is ha keresel valamit, a Maybelline Fit Me nagyon jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!