Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szilveszterre valami smink ötlet?

Szilveszterre valami smink ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mivel holnap után van szilveszter elkezdtem gondolkodni,hogy milyen sminket csináljak magamnak ami tartós és szép is.

Valami füstös megoldásra gondoltam. Van fehér és fekete színű szemhéjpúderem.

De nagyon hamar elkenődik, mit tudnék vele csinálni, hogy úgyis maradjon ?

Ja és olyan buliba megyek, ami reggelig tartó tehát tényleg fontos h meg maradjon a smink :)

Valami tipp?

köszi előre is

2009. dec. 29. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekemis hamar kenődik a dolog, ezért már nekemis fejtörést okoz sminkelni.:)

3év után most találtam meg azt a tust, ami igaz nem márkás, de nem kenődik el... és egész nap bírja.

Én egy szép, feltünő szemhéjpúdert választok, kihuzom tussal a szemem, szepillaspirált kenek... de előtte alapozok, h ne látszodjon, ha kipirulok:D

Alapozd le először a szemhájad, hátha ugy nem kenődik

2009. dec. 29. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:

A szemhéj tus az tökéletes, nem kenődik, egész nap fent marad, az eddig oké.

Csak a szemhéjpúder megy tönkre :S

de akkor majd holnap kipróbálom úgy,hogy lealapozom.

Köszönöm a segítséget :)

Ha van még valami ötlet, azt várom :)

2009. dec. 29. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csillámpor ahova csak akarod! Ez alkalommal bőven megállja a helyét és feldobja a sminkedet is!
2009. dec. 30. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazábol én az ilyen cicaszemeket szeretem, szemhéjtussal csinálom, és akkor nem kenődik el. Ahhoz nem mindig szoktam szemhéjpúdert, mert én csak feketét használok, nem szeretem a szememen a színeket(olyan mintha beverték volna :O)...

Szerintem az nagyon széptud lenni, elegáns is meg olyan "divatos" is. :D (Bár én csak a szemem külső végénél csinálom meg, nem húzok végig a pillák tövébe vonalat...)

2009. dec. 30. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget :)

Most csináltam egy füstös sminket és az alapozós dolog bevált :P

Amúgy énis olyan cica szemeket szoktam csinálni, minden nap ezért akartam most valami erősebbet :DD

2009. dec. 30. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. örülök, h tudtam segíteni:)
2009. dec. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!