Mit gondoltok a fültágítóról?
Úgy tűnik, bejön a statisztika. Nekem mondjuk tetszik, amíg nem extrém nagy. Magamnak viszont sose tágítanám, mert ahhoz le kéne mondanom a hatalmas fülbevalógyűjteményem darabjairól.
23L
Ha valaki az miatt utál meg, mert tágítod a füled, akkor az nem barát:DD ugyan emberek:DD szánalmasak vagytok
nekem van a jobb fülemben egy 20-as és érdekes módon rengeteg barátom, haverom van
Énis osztom ezt a véleményt, nekem ugyan csak 5 mm. Át se lehet rajta látni rendesen, szóval igazából olyan mintha nem is lenne :D a barátokról annyit hogy az én baráti körömben nem én vagyok az egyetlen akinek van, de még akinek nincs az is örült neki :D akik meg nem birják azoknak üzenem, hogy legyenek kicsit rugalmasok, az élet nem csak szabályokból és elvárásokból áll :)! néha kockáztatni, vagy kipróbálni a dolgokat jobb mint otthon ülni és nézni ki a fejünkből:)
17L 5 mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!