Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a fültágítóról?

Mit gondoltok a fültágítóról?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, bejön a statisztika. Nekem mondjuk tetszik, amíg nem extrém nagy. Magamnak viszont sose tágítanám, mert ahhoz le kéne mondanom a hatalmas fülbevalógyűjteményem darabjairól.

23L

2014. máj. 23. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem undorító :) nem mindenkinek áll jól viszont. nekem a bal fülem 32 mm, 40-ig akarom utána elkezdem a másikat is. szimplán tetszik, meg alapból utálom a füleim mert mindig gúnyoltak óvodában hogy manó fülű, ilyen kiálló füleim vannak, ezért is kezdtem el, meg mert baromira tetszik, olyan lázadó feeling az egész (: 17/f
2014. jún. 3. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Ha valaki az miatt utál meg, mert tágítod a füled, akkor az nem barát:DD ugyan emberek:DD szánalmasak vagytok

nekem van a jobb fülemben egy 20-as és érdekes módon rengeteg barátom, haverom van

2014. jún. 14. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
65%

Énis osztom ezt a véleményt, nekem ugyan csak 5 mm. Át se lehet rajta látni rendesen, szóval igazából olyan mintha nem is lenne :D a barátokról annyit hogy az én baráti körömben nem én vagyok az egyetlen akinek van, de még akinek nincs az is örült neki :D akik meg nem birják azoknak üzenem, hogy legyenek kicsit rugalmasok, az élet nem csak szabályokból és elvárásokból áll :)! néha kockáztatni, vagy kipróbálni a dolgokat jobb mint otthon ülni és nézni ki a fejünkből:)

17L 5 mm

2017. febr. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!