Hogy tudnék szépen rúzsozni élénk színekkel? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Most vettem piros rúzst, nagyon tetszik, csak nagyon nehezen tudom felkenni, mert nincs gyakorlatom benne, elég béna lesz a vonal :D Pedig nagyon tetszik, jól áll, csak kicsi a szám és eleve nehéz kifesteni. Szerintetek mindig ilyen béna lesz vagy idővel belejövök? :) ilyesmi egyébként a szám, talán picivel vékonyabb: [link] 2014. máj. 9. 17:17
1/7 anonim válasza:
Gyakorlat teszi a mestert...de azért érdemes ajakkontúr ceruzát is használnod...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Próbáltam szájkontúrral, de maga a kontúr vonal is olyan béna lett, hogy csak na :D
2014. máj. 9. 17:31
3/7 anonim válasza:
Ecsettel egyszerűbb és szebb az eredmény általában, próbálkozz úgy. De tény, hogy gyakorlattal is jobb lesz.
4/7 anonim válasza:
-Jó minőségű, formájú legyen a rúzs, vagy használj ecsetet.
-Korrektorral erősítsd meg a szád vonalát (körvonalon kívül), majd rajzold körbe ajakceruzával az ajkaidat.
-Ha végeztél a rúzsozással, akkor még javíthatsz, mártsd sminklemosóba/micellás vízbe a fülpiszkálódat, és töröld le vele óvatosan a hibás részeket.
5/7 anonim válasza:
Radírozd le az ajkaidat pl fogkefével, majd hidratáld rúzs előtt. A többi pedig gyakorlás kérdése.
6/7 anonim válasza:
nem akarok bunkó lenni, félre ne érts, de a sötét rúzsok csak azoknak állnak jól, akiknek szép, telt szájuk van.
na mindegy, ahogy gondolod.
kérdésedre válaszolva: le kell radírozni előtte a szádat, ha tudod, hogy aznap felkened, kend be ajakápolóvla a szád, majd mielőtt felkennéd, töröld le az ajakápolót.
ajakkontúr ceruza + rúzsecset. innentől már gyerekjáték.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Lehet mások szerint jobban áll a vastag szájúaknak a vörös rúzs, de nekem tetszik, ezért szeretném viselni.
2014. máj. 14. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!