Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Westendben hol van műszempilla?

Westendben hol van műszempilla?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
a speed előtt kb 30 centire két csempe találkozásánál a padlón. remélem meglesz sok sikert!
2009. dec. 26. 21:33
 2/9 A kérdező kommentje:
kva vicces vagy-.-
2009. dec. 26. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Első XDDDDDD
2009. dec. 27. 00:18
 4/9 anonim válasza:
Az aluljäróban a parfümösöknél vagy a DM-ben
2009. dec. 27. 02:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Rossmann, DM, de én a Douglas-t ajánlom!!
2009. dec. 27. 08:26
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:]
2009. dec. 27. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én inkább egy fodrász vagy kozmetikai kellék boltot ajánlok neked ott sokkal extrábbak és jóval olcsóbbak,mint a westendben.Ha pedig nagyon különlegeset szeretnél nézegess a neten.Nagyon szépeket lehet rendelni.
2009. dec. 29. 01:02
 8/9 A kérdező kommentje:
én még nem találtam hol lehetne rendelni?:S nem tud nál oldalt küldeni?
2009. dec. 29. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
A Make Up Plázában van a leges legnagyobb választék (makeuplaza hu). 100% emberi hajból készült Red Cherry pillái is vannak baromi olcsón, olcsóbbak, mint a drogériások és ezerszer jobbak! A profik is ezt használják. Nézz szét szerintem a MUP (makeup pláza) oldalán. Egyébként egy profi leírást is találsz a MUP honlapján a KATALÓGUS menüpontjukban a műszempillákról. Én abból nagyon sokat tanultam. Pl. van "kusza" műszempilla is, amit Kim Kardashian hord!
2012. jún. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!