Milyen alapozót tudnátok ajánlani nekem?
Figyelt kérdés
Hideg tónusú kombinált arcbőröm van! Elég sok bőrhiba van az arcomon ezért valami jó fedésű NEM DRÁGA ALAPOZÓT szeretnék. Tudnátok olyanokat mondani amik nektek esetleg bevált , szeretitek és olcsó is (max. 2500Ft )2014. máj. 6. 15:23
1/5 anonim válasza:
Szia,nem tudom teljesen, hogy milyen színre van szükséged, de hétköznapra akkor is a könnyebb, folyékony alapozó való, ha sok a bőrhibád. Rájuk pedig a Catrice Camouflage Creamjét ajánlom, nagyon jól fed, és olcsó!
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon világos az arcbőröm ... és sose tudok olyat szerezni ami nem ütne el az eredeti színemtől. Azért köszi a segítséget!
2014. máj. 6. 15:42
3/5 anonim válasza:
Olcsót nem tudok, alapból az olcsókból nincs világos szín, de hideg tónusú sem nagyon. Inkább vegyél MAC vagy hasonló drágábbat, sokkal jobb, tovább is kitart mint egy olcsó, sokkal jobb is, szóval megéri.
Vagy a bőrhibáidat próbáld kezelni inkább és nem lesz szükség fedésre.
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen olyat válassz ami nem üt el az eredeti színedtől.Egyik alapozó se olcsó. De ingákk vegyél dárgábbat és nagyobb dobozossat mert kicsikből és olcsókból sokkal többet kell venned ha elakarod takarni a hibákat, drágábból és jó minőségből pedig elég egy pici az arcodra és takar mindent. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon világos a bőröm, én ezt használom:
Én szeretem, nem a legolcsóbb, de nem is különösebben drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!