Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok ajánlani jó alapozót...

Tudnátok ajánlani jó alapozót ami aránylag elfogadható árban is van?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Catrice, Rimmel. 2-3ezer forintos tétel, gyakorlatilag bárhol lehet kapni és árhoz képest szerintem jók. Ezen belül válaszd ki a bőrtípusodnak valót, én a Rimmel 25 órás alapozóját szeretem, bár a legvilágosabb így télen picit sötét sajnos, de tartós, viszont ha a teljesen matt hatást szereted, nem lesz jó, csak púderrel. Ha te is sápadtabb típus vagy, a Catricenak van a legvilágosabb árnyalata drogériás viszonylatban, és szintén egész jó ahhoz képest.

Ha kicsit többet is rááldozol, akkor Bourjouis healthy mix, 4-5ezer körül van, jó a színválaszték, Müllerekben is szokott lenni.

2013. dec. 19. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Rimmel, Max Factor
2013. dec. 19. 15:22
 3/4 anonim válasza:

[link]

Alig 900ft.

2013. dec. 21. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, hogy őszinte legyek sztem ha nem nagyon gázos az arcod, vagy vmire nagyon érezékeny, meg különleges bőrhibáid vannak.....ha csak szimpléáne egy is alapozás kell, akkor elég ha bemész egy százasba és veszel egy noname-et, fölösleges ezreket költeni rá, mikor megoldható 500 ft-ból.
2013. dec. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!