Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Nem tudom mi állna...

Segítség! Nem tudom mi állna jól nekem. Fekete szemceruza?

Figyelt kérdés
nagy barna szemeim vannak és barna hajam...a fekete szemceruza jól állna? képeket is csatoljatok ha lehet.

#smink #szemceruza #alapsmink
2014. máj. 4. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,fekete,barna,szürke,zöld-kék bizonyos árnyalata.Nézegesd a google ban a sztárok fényképeit.
2014. máj. 4. 20:43
 2/4 anonim válasza:
a bőröd színétől függ:) de igen az én véleményem szerint jól állna, csak megfelelően kell alkalmazni:) próbáld meg úgy h a szemhéjad felső részét kihúzod úgy, h az orrod felé a vonal vékonyodjon, majd legalul csak a szemed feléig nagyon halványan! meghúzod:)
2014. máj. 4. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
nagyon világosbarna-ezüstös, csillogós szemhéjpúder,fekete szemhéjtus csak felül-nagyon szépen néz ki barna szemhez
2014. máj. 4. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. máj. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!