Milyen alapozót válasszak?
Figyelt kérdés
fura arcbőröm van mivel az orrom és a homlokom nagyon száraz viszont a többi részen zsíros az arcom. Mindenféle pattanás van rajta szerencsére nem sok szóval valami olyan kellene ami hosszan tartó és jól fed! Tudnátok valamilyet ajánlani ami nektek bevált ?2014. máj. 3. 19:40
1/4 anonim válasza:
kombinált bőröd van, szerintem normál bőrre való alapozó, és a zsíros helyen púderezz. nem tudom mennyit szánsz rá, vagy mennyi fedés kell és hogy milyen tónusú a bőröd. Ha meleg tónusú, akkor bourjois healthy mix alapozó és a hozzá tartozó púder jó lehet
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésed a pénzel nincs gond sokat rászánnék csak nem tudom milyet vegyek. Nem tudom hogy milyen tónusú a bőröm de nagyon világos.
2014. máj. 3. 21:04
3/4 anonim válasza:
Bourjois 123 alapozó jó lehet. A száraz részeket meg hidratáld.
4/4 anonim válasza:
ha nem akadály a pénz, menj el egy mac üzletbe, ha budapesti vagy. ott segítenek kitalálni melyik alapozó, árnyalat a legjobb, ha teheted a váci utcaiba menj mert közvetlenül ki tudsz menni a természetes fénybe megnézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!