Milyen alapozót, kőpúdert válasszak zsíros bőrre?
A problémás bőrre ne alapozót használj, hanem bőrápoló termékeket. Zsíros bőrre való arctisztító, tonik, arctej, pattanás elleni krém. Számos márkának van ilyen készítménye. Tudnék konkrétat ajánlani, de az ütközne a fórum szabályzatába. Az alapozótól csak kevesebb levegőt enged a bőrnek. Kizárólag akkor használd, ha valami speciális alkalomra sminket szeretnél felrakni. Ez azonban tényleg speciális legyen.
Megértem, hogy nem örülsz a pattanásoknak, de ha nem használsz alapozót, gyorsabban fognak gyógyulni, és hidd el, az alapozóval vastagon kezelt arc visszataszítóbb a pattanásos bőrnél.
Tartsd inkább tisztán a bőrödet és akkor nem lesz pattanásos. Kerüld a sok olajos magvat és használj hintőport. Fiú vagyok, nem sminkes, de szerintem megoldja a leírt problémáidat.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!