Hogyan tanuljak meg sminkelni?
Figyelt kérdés
Abszolút béna vagyok az ilyen fodrászkodás, sminkelés témában, de nem szeretnék az lenni. Hogyan tanulhatnék meg sminkelni? Egy egyszerűbb szemfestést, vagy éppen tussal kihúzni a szemem, akármi?!2014. máj. 1. 17:16
1/3 anonim válasza:
Gyakorolni kell, semmi egyéb nem segít.
Nézz videókat youtube-on hogyan kell csinálni és csináld. Ha nem jó mosd le és csináld meg újra és újra.
2/3 anonim válasza:
Én direkt vettem gagyibb, olcsóbb sminkpalettákat meg szemhéjtust gyakorláshoz. Elég sok kitartás kell, mire belejössz, de megéri a fáradtság. Amíg béna voltam a tusvonalban, addig fél óra volt a művelet, most már kb 3 perc :). Ja és csomó ilyen videót néztem, sok jó tipp van ezekben. Aztán amikor jobban belejöttem, akkor vettem drágább, minőségibb sminkeket.
3/3 anonim válasza:
Youtube videók,vagy csak próbáld meg képekről leutánozni az egyes sminkeket,vagy esetleg ha van olyan barátnőd,aki már jobb benne,mondd neki,hogy sminkeljen,és mutassa,magyarázza az egyes lépéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!