Szerintetek Takács Nóra valóban Ázsia Centerben vásárolt sminkeket használ?
Figyelt kérdés
A videójában látszódik még az üzlet neve is ahol vásárol.És nem márkás dolgokat vett, hanem ilyen teljesen no name kínai sminkpalettákat.Én tuti nem kenném magamra ezeket, nem beszélve arról, hogy gondolom rossz minőségűek is, nem túl tartósak és kenődhetnek is.Vett egy fekete tust is és mikor dolgozott vele mondta, hogy valami olvashatatlan betűtípussal van ráírva, hogy mi is van a tubusban, magyarul nem volt.2014. ápr. 26. 17:00
11/11 anonim válasza:
Szerintem ő nem is nagyon vásárol ilyeneket. Biztosan elég kozmetikumot, sminkcuccot kap a szponzoroktól. Főleg az utóbbi években amióta csinálja ezeket a kisfilmeket. Én azt gondolom, hogy a videó kedvéért ment abba a boltba. Az egy olyan üzlet ahol az ilyen termékek tömkelege van és jól mutat egy kisfilmben. :) De ha megnézed a videókban használt cuccainak a legtöbbje nem innen való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!