Szerintetek Takács Nóra valóban Ázsia Centerben vásárolt sminkeket használ?
Valószínűleg bevált neki az ázsia centeres sminkkészlet, mindenkinek más jön be.
Én pl. próbálkoztam kínai kencékkel, de egyszerűen nekem nem váltak be, a szemhéjpúder nem maradt meg a szememen a rúzs nem fogta a számat stb.
De az egyik barátnőmnek meg tökre bejönnek az ázsiás sminkcuccok.
Szerintem egyénfüggő, hogy kinek mi válik be :)
Lehet, hogy használ olyan cuccokat is, de szerintem a többségét tuti nem onnan veszi.
Egyébként én sem kennék semmit magamra, ami "ilyen kínai". Mert azért nem mindegy, hogy tényleg Kínában tervezik meg, ott gyártják le, meg minden; vagy egy EU-s cég dolgozza ki, és csak azért gyártatja Kínában, mert ott olcsóbb a munkaerő, stb. Pl. a világmárkák is ezt csinálják, attól még nem lesz sz*r. Van különbség e között meg a tipikus noname kínai gagyi között.
Meg még az is ott van, hogy van csomó olyan alapanyag, amit az EU rég betiltott, mert károsnak találta az egészségre, a kínai cuccokban meg simán használják, mert ott nem tilos és olcsó. Régebben még vettem egy-két Lora körömlakkot százforintosban, most a rossz minőséget hagyjuk, de azért szagold meg a Lorát, meg szagolj meg egy márkásabb körömlakkot. Sokkal büdösebb a kínai, gondolom az alapanyagok miatt.
Nem azt mondom, hogy ami drága és márkás, az biztos, hogy jó. De azért arányaiban biztos több a jó termék a drágább kategóriában.
Még egy szemhéjpúder vagy egy tus az hagyján, de aki alapozót és púdert kínait használ, az tuti nincs vele tisztában, mit tehet a bőrével.
Nem csak ezeket használja Nóri, de ami beválik, azt miért ne?
Nekem pl minden szemhéjporom max 500 ft-ba került, de olyanom is van, ami 20 színes paletta és 300 ft volt. És jobb, mint a 2000 ft értékű márkás termékek. Sokkal pigmentáltabbak ezek a no name porok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!