Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek Takács Nóra...

Szerintetek Takács Nóra valóban Ázsia Centerben vásárolt sminkeket használ?

Figyelt kérdés
A videójában látszódik még az üzlet neve is ahol vásárol.És nem márkás dolgokat vett, hanem ilyen teljesen no name kínai sminkpalettákat.Én tuti nem kenném magamra ezeket, nem beszélve arról, hogy gondolom rossz minőségűek is, nem túl tartósak és kenődhetnek is.Vett egy fekete tust is és mikor dolgozott vele mondta, hogy valami olvashatatlan betűtípussal van ráírva, hogy mi is van a tubusban, magyarul nem volt.
2014. ápr. 26. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
A legtöbb "márkás" smink sem jobb minőségű, vagy tartósabb, mint a kínai. De azért nevetséges vagy, hogy kijelented, nem kennél magadra ilyet, majd ecseteled, hogy SZERINTED milyen lehet, mikor életedben nem próbáltál ki olyat.
2014. ápr. 26. 17:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már dolgom lehet hogy nem kínai, de rossz minőségű sminkekkel.Feltételezem, hogy mivel minden ami kínai egy szar, ezért a kínai smink is egy szar.Nagyon te se győztél meg az ellenkezőjéről.Tapasztalataim alapján a drágább termékek (meglepő nem?) jobb minőségűek.
2014. ápr. 26. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg bevált neki az ázsia centeres sminkkészlet, mindenkinek más jön be.

Én pl. próbálkoztam kínai kencékkel, de egyszerűen nekem nem váltak be, a szemhéjpúder nem maradt meg a szememen a rúzs nem fogta a számat stb.

De az egyik barátnőmnek meg tökre bejönnek az ázsiás sminkcuccok.

Szerintem egyénfüggő, hogy kinek mi válik be :)

2014. ápr. 26. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy valami kínai még nem feltétlenül sz*r. Ahogy a márkás drága cuccok is tele vannak kenődő gyenge minőségű vacakokkal... jót lehet találni a kínai meg a drágák közt is csak rá kell találni, ami elég nehéz.
2014. ápr. 26. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Az meg milyen beszólás hogy minden szar ami kínai? Kb már minden Kínában készül, mivel ott olcsó, attól meg hogy máshol csomagolják és rányomják hogy "made in eu" még nem lesz eu termék belőle. Mert nagyrészt ez így történik.
2014. ápr. 26. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy használ olyan cuccokat is, de szerintem a többségét tuti nem onnan veszi.

Egyébként én sem kennék semmit magamra, ami "ilyen kínai". Mert azért nem mindegy, hogy tényleg Kínában tervezik meg, ott gyártják le, meg minden; vagy egy EU-s cég dolgozza ki, és csak azért gyártatja Kínában, mert ott olcsóbb a munkaerő, stb. Pl. a világmárkák is ezt csinálják, attól még nem lesz sz*r. Van különbség e között meg a tipikus noname kínai gagyi között.

Meg még az is ott van, hogy van csomó olyan alapanyag, amit az EU rég betiltott, mert károsnak találta az egészségre, a kínai cuccokban meg simán használják, mert ott nem tilos és olcsó. Régebben még vettem egy-két Lora körömlakkot százforintosban, most a rossz minőséget hagyjuk, de azért szagold meg a Lorát, meg szagolj meg egy márkásabb körömlakkot. Sokkal büdösebb a kínai, gondolom az alapanyagok miatt.

Nem azt mondom, hogy ami drága és márkás, az biztos, hogy jó. De azért arányaiban biztos több a jó termék a drágább kategóriában.

Még egy szemhéjpúder vagy egy tus az hagyján, de aki alapozót és púdert kínait használ, az tuti nincs vele tisztában, mit tehet a bőrével.

2014. ápr. 27. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Be tudnád linkelni ezt a videót, kérlek?
2014. ápr. 28. 14:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez az egyik, az újabb: [link]

Ez pedig a régebbi:

[link]

2014. ápr. 28. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem csak ezeket használja Nóri, de ami beválik, azt miért ne?

Nekem pl minden szemhéjporom max 500 ft-ba került, de olyanom is van, ami 20 színes paletta és 300 ft volt. És jobb, mint a 2000 ft értékű márkás termékek. Sokkal pigmentáltabbak ezek a no name porok. :)

2014. júl. 26. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a videókban olyanokat használ. Aztán szépen lemossa magáról és magánéletben felteszi a jobb minőségűeket. A kínai, no name sminkekben általában nagyon rosszak az alkotóelemek, nem jók a bőrnek, "bóflik". Ezért is olyan olcsóak - képzeljétek el, hogy nem mindig a márkát fizetitek, de nyugodtan nyugtassák csak ezzel magukat az igénytelen nők! Most képzeld el, ha Takács Nóra Chanel meg Lancome sminkekkel kenné magát nyakra-főre, mit szólna a sok magyar néző? :) Akik még csak esetleg képen láttak hasonlót...képmutatónak neveznék és valószínűleg nem is vált volna ilyen ismertté Nóri. Ez az igazság. Inkább vegyél Avon sminkeket, nem fogsz tönkremenni bennük, de legalább nem fogja tönkretenni a bőrödet és bőrbetegséget sem fogsz elkapni tőlük.
2014. júl. 27. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!