Vannak akik már 13 évesen sminkelnek. (iskolába) Inkább csúnya ahogy kinéznek néhányan és nevetségesek is .. Nagy fekete szempillaspirál, feketére kihúzott szemek. ( kb. ijesztő ahogyan néhány lány kinéz)
Én úgy gondolom hogy ebben a korban még fölösleges sminkelni és ugye a bőrt is öregíti. Én nem sminkelek. A többiek meg azt lesik hogy "jaj elfolyik a sminkem !!! "
Ti mit gondoltok erről? Ti sminkeltetek ekkor vagy én vagyok csak ilyen maradi? A barátnőim se sminkelik magukat mert szerintük se kell...
Szempillaspiral es kis szemkihuzas, szajfeny az belefer. Nyilvan nem a vastag kihuzas kell, de 13 evesen egy kis smink szep, es nem kelt olcso hatast:)
2014. ápr. 24. 15:28
2/8 anonim válasza:
Én már 12 évesen elkezdtem sminkelni, de nem vittem túlzásba és nem is tekintettem rá szükségszerűen. Szerintem nagyon jó, hogy te és a barátnőid így látjátok, ráértek még!
2014. ápr. 24. 15:29
3/8 anonim válasza:
én nem sminkeltem, csak alkalmakkor. inkább 16 éves koromtól sminkeltem, de most 22 évesen is inkább csak akkor sminkelek erősebben ha bulizni megyek vagy alkalmakkor. hétköznap marad az alapozó-púder-pirosító-szempillaspirál.
2014. ápr. 24. 15:33
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) de mások nem igazán szolid sminket használnak... még a kicsi hagyján, de ez más! + ehhez társul a mai divat az hogy mindenki ölelgeti a másikat az utcán! minimum 2 percen keresztül a járda közepén vagy bárhol! ez olyan zavaró!
2014. ápr. 24. 15:34
5/8 anonim válasza:
Nincs rá törvény, hogy mikor kell. Ha ők szeretik, használják, ha te nem szereted ne használj semmilyen sminket. Én is 13 éves vagyok és én korrektor+púder kombót preferálom. Nem hiszem, hogy onnan kell eldönteni egy ember személyiségét, hogy hogy sminkeli magát. Viszont a szemhéjpúder ennyi idősen undorító, azért mindennek meg van a maga ideje és helye.
2014. ápr. 24. 15:35
6/8 anonim válasza:
13 évesen otthon készítettem magamnak gyakorlósminkeket játszásiból, de hogy iskolába komplett sminkben menjek, eszembe se jutott. Az ilyen suli bulikra kifestettük magunkat. Gimiben már tettem fel néha egy kis szemceruzát, szájfényt, de hazafelé menet mindig lemostam, mert kaptam volna érte otthon. Komplett, igazi sminket (alapozó, pirosító, szemhéjalap..stb csak az egyetem elején kezdtem használni. Ismerem ezt a jelenséget, hogy a 13 évesek sminkelnek. 15 éves testvérem van és nem hiszek a szememnek, hogy ki vannak sminkelve a barátnőivel. Némelyik kicssaj öregebbnek néz ki mint én, aki 28 éves vagyok.
2014. ápr. 24. 16:15
7/8 anonim válasza:
Én már igen, de csak ízlésesen...egyébként én azóta is rendszeresen sminkelek, szinte függő vagyok...
Viszont az iskolánkba jár egy kiscsaj, aki fején szó szerint két tonna vakolat van, felgyűrődve, kukacosodva, emmellé vastag fekete szemek, és rikító pink rúzs...visszataszító és röhejes, de az ilyeneket én csak sajnálni tudom...
2014. ápr. 24. 16:32
8/8 anonim válasza:
Azt gondolom erről, hogy csak dicséreteket vártál.
Spec. szerintem nem túlzás 13 évesen sminkelni, de nyilván függ a mennyiségtől. Szemhéjtust, szemhéjpúdereket, rúzst,fekete szemceruzát soknak találom, de egy kis korrektorral és szempillaspirállal nincs semmi gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!