Normalis ha ennyi idot szanok mindennap a sminkelesre?
14 éves lánynak feleslegesen sok ennyi terméket használnia. Arcmaszkot hetente max kétszer kellene, hétköznapokra arclemosók, tonikok valók. Füstös szem is sok egy fiatal lánynak. BB krém is felesleges, szép anélkül is a bőröd.
Amikor a legextrább báli sminkeim készítem, akkor sem töltök ennyi időt az arcommal. A kevesebb több.
Mindennap hasznalhato az arcmaszk.:) Vannak olyam arckremeim is amik csak heti 2-3-szor hasznalhatoak. De ez hasznalhato mindennap.:) Koreai kozmetikumokat szoktam rendelni. Az arcborom meg nagyon problemas. Amikor nem hasznaltam ilyen borapolokat akkor nagyon csunya volt. Most mar jo nehany honyapnyi hasznalat utan rendbe tette a borom, BB kremet meg hat..anelkul nem megyek sehova.:D alapozot egyeltalan nem hasznalok mar.
Koszonom a valaszokat.:)
Az arcpakolás felesleges. Szerintem ennyi szemsmink felesleges a hétköznapokra, de ha nem feltűnő, akkor oké. (bár én a szemceruzát/tust kihagynám, vagy barnára cserélném, és vékony vonalat húznék csak)
Púder nélkül szép marad az alapozás? (ha igen, akkor oké, ha nem, akkor használj)
Mondjuk szerintem 14 évesen ennyit felesleges foglalkozni vele, de ha neked így jó, akkor csináld így.
Szep marad nem szokott atfenyesedni.:) De ahogy jon a meleg hasznalni fogoma pudert. A pakolas meg azert kell mert smink elott szebb lesz tole a borom, es a BB krem is jobban megmarad ugye rajta.:)
Koszi a valaszt.:)
Jóég, szerintem ez nagyon sok. Neked megéri ezért reggelente felkelni? Én biztos, hogy nem aludnék kevesebbet 1 órával, csak azért, hogy így kisminkeljem magam.
De ha már ragaszkodsz az arcmaszk mindennapi használatához, akkor miért nem azután használod, hogy lemostad a sminket? Tehát este. Több értelme lenne, és reggel többet is aludhatnál félórával.
Az a smink, amit leírtál pedig szerintem nem igényel közel 40 percet, gondolom nem vagy túl gyakorlott. :) Na meg alapból szerintem egy 14 évesnek elég sok. Különben nem unalmas, hogy mindennap ugyanúgy sminkelsz ki? Én ha ennyi időt szánnék sminkelésre, akkor biztos, hogy legalább változatos sminkeket készítenék.
Ez a szemkihúzás ritka ronda. Gyorsan felejtsd el!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!