Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért sminkel az aki nem tud?

Miért sminkel az aki nem tud?

Figyelt kérdés

Egy csík a tussal a szempillák fölé nem egy szép tusvonal... pedig milyen gyakori a tiniknél mostanság. Vagy a durván elmaszatolt szemcerka, amit füstös szemnek szánnak... borzalom. Amit még gyakran látok, hogy kék szeműek kék szemhéjpúdert kennek a szemük köré... csak úgy magában. Idősebbeken meg sötétkék szemcerkát szoktam látni. Nem hiszem el hogy ők nem veszik észre hogy ez ronda.

Szóval ők nem látják ezeket, vagy van akinek így tetszik? Vagy mindegy csak smink legyen, és jobb a ronda is mint a semmi?

2014. ápr. 22. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
bár én fiú vagyok de sztem nem látják h ronda, sőt talán még tetszik is nekik. vagy mert ez a menő? vagy félnek h smink nélkül nem tetszenek senkinek.
2014. ápr. 22. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én barátnőim is hasonlóak, 14-15 éves lányok. Néhányuk csak a suliba használ alapozót, szempillaspirált, de van, aki még délután sétálni vagy filmezni is csak sminkben képes. A baj viszont inkább az, hogy ők sem tudnak mind sminkelni. Valamint, tényleg szépnek látják magukat. Mikor ilyenekről beszélnek, én inkább nem mondok semmit, de lehet, hogy ez a baj. Ha valaki szembesítené őket azzal, hogy inkább vicces mint szép talán ők is megértenék. Viszont nyilván senki és én sem akarom megbántani a barátaimat. Amiket én nagyon bírok az a kék szemhéjfesték vörös rúzs kombó meg a rossz színű vagy rosszul eldolgozott alapozó a tusvonal meg a szemhéjfesték vastagon a szem körül. Megértem, ha valakinek még nem megy annyira, kezdő. Én sem szoktam sminkelni, ezért nem is tudok, de eszembe nem jutna ügyetlen sminkkel mászkálni. Persze gyakorolni kell, de azt lehet otthon is.
2014. ápr. 22. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
én mindig megmondom amit látok :DD igaz nem is nagyon volt még barátnőm xD meg az se sokáig :D
2014. ápr. 22. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert nekik nyilván tetszik. Senki nem hord olyat az arcán, ami neki nem tetszik.

Egyébként meg semmi közöd hozzá.

2014. ápr. 22. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszik, hogy tudnak:)

Ezt a szemhéjtus/ceruza (főleg jó vastag, fekete vonal, lehetőleg elmaszatolva, görbén, stb) nem értem. Alig-alig áll jól valakinek...

Persze van, akiknek így tetszik, ízlések és pofonok.

Addig nem zavar, amíg nem kapom a kioktatást, hogy márpedig a mindennapi szájsminknek korrektorszerű fehérnek/bézsnek kell lennie:D (igen, előfordult ilyen:D)

2014. ápr. 22. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy neked nem tetszik, attól nekik lehet pont úgy jó...Egyébként én is csíkot szoktam a szempilláim tövébe húzni, hogy dúsabbnak tűnjön a szempillám, és amikor reggel nincs időm sminkelni bizony ennyivel megyek ki emberek közé - alapozó nélkül...

Amúgy meg nem korfüggő a smink szépsége, és gondolom anyud téged se úgy tolt ki magából, hogy egyből tudtál sminkelni, és ízlésesen is csináltad...Amúgy meg az legyen a legnagyobb bajod, hogy mások hogy sminkelnek...a szörnyű sminkeket én is megnézem, röhögök magamban esetleg hangosan, és ennyi...de annyira nem foglalkoztat, hogy mit ken magára...

Igenis fesse ki magát ocsmányul valaki, ha úgy érzi, hogy neki meg kell mutatnia, mennyire ízléstelen...egyik rokonom alapozót szokott 5 réteget kukacosan felkenni és minden osztálytársa el van tőle halva hogy milyen gyönyörű és természetes...aha...tök természetes, hogy a szemöldökébe (ami most vastag csodálkozós, tehát trendnek megfelelő) bele van ragadva egy fél tubusnyi alapozó...Egyszer szóltam neki udvariasan, hogy nem így kéne, közölte, hogy tetszik neki, én meg ráhagytam...

15 éves, majd kinövi...(bár az anyjának se volt soha se szépérzéke se ízlése, szóval lehet hogy nem)

Szerintem te se foglalkozz velük...esetleg a nagyon bénákat fotózd le és tedd fel vicces oldalakra make-up fail címszóval...

2014. ápr. 22. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!