Fiúk! Fekete rúzs egy lányon? Milyennek tartjátok?
Tudod mi még természetellenes? Az, hogy az Oreo összes alapanyagát laborban állítják elő. Az, hogy vas szerkezetek repülnek az égben. Az, hogy konkrétan telefonálni tudsz Kínából Őlaszországba. A művégtagok. A pacemaker. A laborban kifejlesztett antibiotikum, amit beveszel, ha beteg vagy.
Teljesen jogos, ha egyéni preferenciád szerint neked nem tetszik a fekete rúzs. Oké. Ezzel nincs mit vitatkozni. De ne a "természetellenes" izét hozd már fel indoknak, mert elég röhejes.
Ha a ti környéketeken a fehér emberek fekete ajkakkal születnek, akkor igazad van, de az én tapasztalatom szerint a természetben ilyen nem fordul elő, szóval nekem nagyon idegen.
Muszáj amúgy kötekedned? Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor hello. Én leírtam a véleményemet, és nem neked, hanem a kérdezőnek.
Kicsit olyan,mintha leszopott volna egy kipufogó csövet, de attól függetlenül érdekes, kihívó és mindenképpen über feltűnő. Főleg akkor válik érdekessé, ha nem öltözöl mellé varjúnak, hanem majdnem csak hétköznapian..
Természet-nem természet..... így is úgy is festék..
De a 2# -es nagyon szellemes volt...
Lány vagyok...rajtam általában haverék imádják, szerintük kihívó, szokatlan, és alapjáraton engem is a furcsaságaim miatt szeretnek...
Viszont őszintén bevallom: a normális pasik általában inkább ijedten szoktak méregetni ilyenkor, szerintem ők nem nagyon díjazzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!