Az avon tea rose rúzs árnyalata egy 16 éves lányon?
Szia,
Sminkesként azt tudom javasolni hogy ha kicsi a szád akkor ne rúzst hanem szájfényt használj hiszen az optikailag nagyítja a szádat. Avonozok is szóval ha szeretnéd megtalálni a legideálisabb szájfényt akkor nyugodtan keress meg és segítek. Ha jól sejtem a színt nem éppen a legvilágosabb színárnyalatot sikerült kiválasztanod amivel nincs gond de jó lenne látni téged képen mert úgy könnyebb lenne beazonosítani hogy valóban illik e hozzád?! Aranyszabályok vannak sminkeléssel kapcsolatban... Ezek függnek attól is hogy hova milyen alkalomra szánod. Egy biztos hogy ha egy erőteljesebb rúzst, szájfényt használ az ember akkor a szemnek szolídnak mondhatni natúrnak kell lenni mert különben ízléstelennek tűnhet ami nem hoz sikert. Remélem segítettem: üdvözlettel Dorottya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!