Szerintetek hogyan mutat jobban a fültágító? Csak az egyik vagy mindkét fülben?
akkor 40 évesen is ilyen undorítóan fogsz kinézni.
Na de kérdésedre válaszom, sehogy...
IS?ILYEN?Lófaszt tudsz te arról,hogy most hogyan nézek ki,de inkább hagylak is,tényleg nem érdekelsz.
Utolsó válaszolónak meg köszönöm:))
15.-nek üzenem, hogy a bal fülem 4 helyen van átszúrva, a jobb fülem is négy helyen, ebből kettő össze vna kötve rövid lánccal.
Ja és piercingem is van.
De azért tömeg vagyok, és még ha akarnék se mernék szúratni a fülembe másoktól eltérő dolgot..
A fültágító egyszerűen undorító. Azért jön mindenki az öregedéssel, mert míg egy 50 éves fülébe hacsak nem bombanő, hülyén néz ki az a lánc ami most az én fülemben van, de egy mozdulattal ki tudom venni, míg te kitágítod a füledet és aztán egy idő után gáz, ezért kiveszed, és ott fog lógni a kitágult fülcimpád szétrohadva undorítóan.. És még ha össze is varratod az is undorítóan fog kinézni. De ez a te problémád:)
Ja és kérdező.
Hacsak nincs egy alaptőkéd amivel saját szalont tudsz indítani, nem éri meg tetoválónak menni. Én is gondoltam rá, jó a kézügyességem, de elég kicsi az esélye, hogy saját szalon nélkül befutsz.
Inkább tanulj, többre mész vele, aztán ha lesz pénzed abból a munkából amire tanultál, utána menjél tetoválónak. Szerintem..
1 CM MÉG ÖSSZEHÚZÓDIK,FOGJÁTOK MÁR FÖL ><
Nem fog ott lifegni semmi,rohadtul nem fog elrohadni sem,mert én nem vagyok annyira igénytelen,hogy hagyom lerohadni a fülcimpámat.Ha meg esetleg nem forr össze,akkor összevarratom,hűha.
Egyébként még mindig nem értem,hogy miért nem lehet normális választ adni a kérdésemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!