Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan mutat...

Tóth V. kérdése:

Szerintetek hogyan mutat jobban a fültágító? Csak az egyik vagy mindkét fülben?

Figyelt kérdés
Én most csak az egyiket tágítom és valószínűleg a másikat nem fogom,abban csak kisebb fülbevalók lesznek,oda lövetek majd még 3 lyukat.Viszont arra azért kíváncsi lennék,hogy szerintetek melyik a jobb?-Csak az egyik vagy mindkettő fül?

2014. ápr. 16. 20:08
1 2 3
 11/24 LamboLover ***** válasza:
0%

akkor 40 évesen is ilyen undorítóan fogsz kinézni.

Na de kérdésedre válaszom, sehogy...

2014. ápr. 18. 18:42
 12/24 anonim válasza:
41%
sz*rd le,ne figyelj rájuk ,az számít hogy neked tetszik,nekem egyik fülembe egy 12-es felette pedig egy 6-os van,én így imádom,a másik fülembe szintén egy 12-es igazából szerintem az is jól néz ki ha csak az egyikbe van,sőt szerintem úgy jobb ha csak az egyikbe van vagy ha egybe 2 ,de az már tényleg nagyon fáj.
2014. ápr. 18. 22:21
 13/24 A kérdező kommentje:

IS?ILYEN?Lófaszt tudsz te arról,hogy most hogyan nézek ki,de inkább hagylak is,tényleg nem érdekelsz.

Utolsó válaszolónak meg köszönöm:))

2014. ápr. 21. 15:41
 14/24 anonim válasza:
100%
Miért jöttök mindig az öregkorral? MIÉRT?
2014. ápr. 25. 18:58
 15/24 anonim válasza:
Majd ha 40 éves lesz, akkor tudni fogják az emberek, hogy fiatalabb korában ő volt az a lány, akinek volt EGYÉNISÉGE. Ismered ezt a szót? Nem kell elhitetned magaddal, hogy ő/mi vagyunk a szarok, mert nem így van. Te, ha akarnál sem mernél fültágítót (vagy bármi más testékszert) tenni a füledbe (vagy akármidbe), mert félsz MÁSOK véleményétől. Bár tudom, ez pusztán a jó ízlés kérdése. Ja, egyébként tájékoztatnálak, hogy a fültágító nincs befolyással az intelligenciaszintre, de megnyugtatlak, neked fültágító nélkül is meglehetősen csekély.
2014. ápr. 25. 19:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt az öregkoros dolgot,meg munkahely,stb.Egy olyan ember,mint én,nem nagy valószínűséggel akar az ELTE egyik karán punnyadni még 20 évesen is,inkább leszek egy független tetoválóművész(Ez nem azt jelenti egyébként,hogy hülye vagyok,vagy,hogy a fültágítósok hülyék,fültágítóval rendelkező emberek is lehetnek intelligensek):) Amúgy meg nem az volt a kérdés (kinek inge ne vegye magára),hogy tetszik-e vagy sem,hanem az,hogy hogyan mutat jól.Megértem és elfogadom,hogy van akinek nem tetszik,akkor ez van...de azért engem jobban érdekelnek a kérdésemhez kapcsolódó válaszok:)))
2014. ápr. 28. 17:52
 17/24 LamboLover ***** válasza:

15.-nek üzenem, hogy a bal fülem 4 helyen van átszúrva, a jobb fülem is négy helyen, ebből kettő össze vna kötve rövid lánccal.

Ja és piercingem is van.

De azért tömeg vagyok, és még ha akarnék se mernék szúratni a fülembe másoktól eltérő dolgot..

A fültágító egyszerűen undorító. Azért jön mindenki az öregedéssel, mert míg egy 50 éves fülébe hacsak nem bombanő, hülyén néz ki az a lánc ami most az én fülemben van, de egy mozdulattal ki tudom venni, míg te kitágítod a füledet és aztán egy idő után gáz, ezért kiveszed, és ott fog lógni a kitágult fülcimpád szétrohadva undorítóan.. És még ha össze is varratod az is undorítóan fog kinézni. De ez a te problémád:)

2014. máj. 4. 13:32
 18/24 LamboLover ***** válasza:
0%

Ja és kérdező.

Hacsak nincs egy alaptőkéd amivel saját szalont tudsz indítani, nem éri meg tetoválónak menni. Én is gondoltam rá, jó a kézügyességem, de elég kicsi az esélye, hogy saját szalon nélkül befutsz.

Inkább tanulj, többre mész vele, aztán ha lesz pénzed abból a munkából amire tanultál, utána menjél tetoválónak. Szerintem..

2014. máj. 4. 13:34
 19/24 A kérdező kommentje:

1 CM MÉG ÖSSZEHÚZÓDIK,FOGJÁTOK MÁR FÖL ><

Nem fog ott lifegni semmi,rohadtul nem fog elrohadni sem,mert én nem vagyok annyira igénytelen,hogy hagyom lerohadni a fülcimpámat.Ha meg esetleg nem forr össze,akkor összevarratom,hűha.

Egyébként még mindig nem értem,hogy miért nem lehet normális választ adni a kérdésemre...

2014. máj. 4. 14:44
 20/24 LamboLover ***** válasza:
10%
Na az írásod alapján nem csodálom, hogy az intelligenciaszintedet is becsmérlik. Joggal.
2014. máj. 4. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!