Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan mutat...

Tóth V. kérdése:

Szerintetek hogyan mutat jobban a fültágító? Csak az egyik vagy mindkét fülben?

Figyelt kérdés
Én most csak az egyiket tágítom és valószínűleg a másikat nem fogom,abban csak kisebb fülbevalók lesznek,oda lövetek majd még 3 lyukat.Viszont arra azért kíváncsi lennék,hogy szerintetek melyik a jobb?-Csak az egyik vagy mindkettő fül?

2014. ápr. 16. 20:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
9%
Mindenhogyan gusztustalan.
2014. ápr. 16. 20:17
 2/24 anonim ***** válasza:
4%
itt választ kapsz a kérdésedre [link]
2014. ápr. 16. 20:33
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szempont szerint lenne jobb csak az egyik, vagy mindkettő? Normális értékek szerint élő párt, vagy intelligenciát igénylő munkát sehogyan sem kapnál.
2014. ápr. 16. 23:15
 4/24 A kérdező kommentje:

1.Válaszoló:Nem arra voltam kíváncsi,hogy gusztustalan-e vagy sem.2.Válaszoló:Ezeket a képeket már mind láttam,ócska Google képek.Viszont most sem érdekelnek,és a szöveg sem érdekel,mert nekem ez tetszik és nem azért fogok lemondani erről a dologról,hogy másoknak jó legyen.3.Válaszoló:Szerintem a férfiak nem testékszerek/hajszín vagy egyéb miatt választanak párt maguknak.Az intelligenciát igénylő munkahelyek meg hidegen hagynak,tetoválóművész szeretnék lenni,és rendesen kaparok is ezért az álmomért.

Egyébként meg sajnálom,hogy egyesek ennyire szűk látókörűek és nem tudják elfogadni azt,ha valaki "nem normális",nem felel meg egy ideának,vagy máshogy néz ki,mint más emberek.

Egyébként meg ezek nem adnak számomra értékelhető választ a kérdésemre...úgyhogy ezentúl örülnék,ha normális válaszokat kapnék,nem pedig ilyeneket,mert ezek nem is érdekelnek,meg nem pont ezek miatt fogom megváltoztatni a gondolkodásmódomat...

Szóval még mindig várom az értelmes kommenteket,amik a kérdésemre válaszolnak.Köszönöm!:)

2014. ápr. 17. 12:46
 5/24 anonim ***** válasza:
81%

Valószínűleg engem is megköveznek itt, de véleményem szerint mindenhogy és sehogy se...Alapjáraton én is undorítónak tartom a fültágítókat (amik kifordulnak, vagy túl nagyok már és szinte elszakad alatta a bőr).

DE van egy ismerősöm, akinek mindkét fülében van és nagyon jól mutat...szimmetrikus, nagyon szép.

És mivel kinéztem egy szép spirált én is szeretnék fültágeszt, de mivel eléggé tele van a fülem ékszerekkel, én csak az egyikbe tudok rakni, hogy ne szakadjon egybe két furatom a másik fülemben...És fake tágítóval megnéztem, és így is jól nézett ki - nekem tetszett...

Viszont nincs bajom azokkal se, akiknek egyáltalán nincs és gusztustalannak tartják...ő dolguk...ha NEKEM tetszik, akkor úgyse ŐK fogják megmondani, hogy legyen vagy se...

Az emberek meg nem egy fültágító miatt fogják a potenciális párjukat lekoptatni...És első körben szerintem amúgy se a fültágítót nézik meg...persze ha nagy, megnézik, nem tudják nem észre venni, de van akinek tetszik másban, van akinek magában is...Szóval szerintem egy fültágító még nem jelenti azt, hogy egyedül fogsz meghalni, ne hallgass az előttem szóló válaszolóra...

Viszont "normális" munkád tényleg nem lesz, általában az öltözködési etikettet veszik a legszigorúbban a komoly cégeknél, hiszen az látszik kifele is...De a normális annyira relatív...szerintem a tetoválómesterség is normális munka, hisz minden munka normális, amit a végzője szeret csinálni, és ott meg lehet fültágítód...szóval ennyit erről...

Sok sikert a tetováló karrieredhez, és ne hagyd, hogy az itteni trollok elvegyék a kedvedet a tágítótól. :)

2014. ápr. 17. 14:06
 6/24 A kérdező kommentje:

Na végre egy normális és értelmes ember.:D Egyébként csak 1 centiset akarok,az viszonylag kicsi,de látható,és nem teljesen,de beforr ha kiveszem,legalábbis nálam tuti,mert volt,hogy egy kis ideig nem volt semmi a fülemben és nekem kellett újra kilyukasztanom a cimpámat...

Nyugi nem fogják,végigcsinálom akkor is.

Köszönöm szépen a választ és a biztatást!:)

2014. ápr. 17. 14:59
 7/24 anonim ***** válasza:
Szó sincs arról, hogy nem tudom elfogadni, ha valaki más. Felőlem lehet fültágítód, meg csináltathatsz az arcodra 60 piercinget, engem nem fog zavarni, viszont ettől függetlenül a véleményem megvan róla (mégpedig az, hogy gusztustalan). Ez nem szűk látókör, csak jó ízlés kérdése.
2014. ápr. 17. 15:51
 8/24 A kérdező kommentje:
Már bocs,de számomra ez a jó ízlés...:)
2014. ápr. 17. 19:43
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok, hogy 40 évesen is meglesz-e ez a jó ízlésed.
2014. ápr. 17. 19:52
 10/24 A kérdező kommentje:
És ha igen?
2014. ápr. 17. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!