A fülenként egy fülbevaló is lehet szexi, vagy az túl snassz?
Melyik jön be inkább, egy vagy több fülbevaló a fülbe?
Nem találtam normális képet, de itt látszik, mire gondolok. :D
Nekem a jobb fülembe 7 fülbevaló van a balba 1. A legtöbb pasinak egyáltalán nem tetszik.
19/L
Igen lehet...
Egyébként nekem balban három van, jobban kilenc (a piercingjeimről nem beszélve), és az én pasijelöltjeim imádni szokták...persze ez társaság függő is, mifelénk elég elterjedtek a testékszerek, és általában bizonyos piercingjeimet még jobban díjazzák az emberek, mint a fülbevalókat...
Amúgy ha illik hozzád a személyiségedhez és a külsődhöz, akkor bátran vállalj be még párat, de ha neked így is tetszik, akkor elég, ha dögös ékszereket teszel bele .:)
19n
Szerintem egy fül alapból nem szexi.
Különben én úgy tudom, hogy a fiúknak/férfiaknak nem jön be annyira. Nekem a jobban alul 3, felül 1, a balban pedig 2 van, de egyáltalán nem érdekel más véleménye. Ezeket sem divatból csináltattam még 3 éve. Akkor még nem volt annyira divat, de pár hónappal később már elég sok lányon láttam.
Hetes vagyok: tragusom és industrialom nekem is van...de az industrial inkább csak útban van, a múltkor összeakadtam egy industrialos pasival...Neki ilyen tüskés vége volt, és beszorult az enyémnek a szára alá...ezen a közös poénon elindulva sikerült közelebbi kapcsolatot is kialakítanunk a későbbiekben (előtte csak haverok voltunk, szokásos köszönős ölelésnél akadtam bele)...
Szóval egy jól megválasztott ékszer még lehet, hogy pluszba szerez is az embernek valakit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!