Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fülenként egy fülbevaló is...

A fülenként egy fülbevaló is lehet szexi, vagy az túl snassz?

Figyelt kérdés

Melyik jön be inkább, egy vagy több fülbevaló a fülbe?

Nem találtam normális képet, de itt látszik, mire gondolok. :D

[link]

2014. ápr. 16. 16:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
55%
mindkettő szép. és nem attól értékes egy ember hogy több fülbevalója van. de nekem a bal fülembe kettő van. egyébként teljesen mind1 hány fülbevalód van. ha meg nem akkor meg lövves még párat.
2014. ápr. 16. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel mindig is hidegen hagyott, hogy egy nőnek milyen vagy hány fülbevalója van. Ettől még senki sem lett számomra szexi.
2014. ápr. 16. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem a jobb fülembe 7 fülbevaló van a balba 1. A legtöbb pasinak egyáltalán nem tetszik.

19/L

2014. ápr. 16. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem mindkét fülembe 3-3 fülbevaló van,de ugy hogy az egyik oldalon egy a porcba van fent. kaptam már pozitív és negatív véleményeket is...de tulajdonképpen ez a te döntésed hogy neked mi tetszik ;)
2014. ápr. 16. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a balban 3 van meg egy a porcban, a jobban csak 1, de még akarok mellé. Nekem jobban tetszik a több, de ezt igazából más annyira nem veszi észre, csak a Te lelkednek jobb:DD
2014. ápr. 16. 17:37
 6/12 Zoé970 válasza:
Nekem mindkettőben csak 1.Én nem igazán érzem,hogy kellene több,persze ez egyén függő.Igazából az is szép ha több van :D Szerintem nem lényeges,tégy ahogy jobbnak látod.
2014. ápr. 16. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen lehet...

Egyébként nekem balban három van, jobban kilenc (a piercingjeimről nem beszélve), és az én pasijelöltjeim imádni szokták...persze ez társaság függő is, mifelénk elég elterjedtek a testékszerek, és általában bizonyos piercingjeimet még jobban díjazzák az emberek, mint a fülbevalókat...

Amúgy ha illik hozzád a személyiségedhez és a külsődhöz, akkor bátran vállalj be még párat, de ha neked így is tetszik, akkor elég, ha dögös ékszereket teszel bele .:)

19n

2014. ápr. 16. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem industrialom van meg tragusom, ezek kicsit különlegesebbek. általában azt szokták mondani, hogy morbid
2014. ápr. 17. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fül alapból nem szexi.

Különben én úgy tudom, hogy a fiúknak/férfiaknak nem jön be annyira. Nekem a jobban alul 3, felül 1, a balban pedig 2 van, de egyáltalán nem érdekel más véleménye. Ezeket sem divatból csináltattam még 3 éve. Akkor még nem volt annyira divat, de pár hónappal később már elég sok lányon láttam.

2014. ápr. 17. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Hetes vagyok: tragusom és industrialom nekem is van...de az industrial inkább csak útban van, a múltkor összeakadtam egy industrialos pasival...Neki ilyen tüskés vége volt, és beszorult az enyémnek a szára alá...ezen a közös poénon elindulva sikerült közelebbi kapcsolatot is kialakítanunk a későbbiekben (előtte csak haverok voltunk, szokásos köszönős ölelésnél akadtam bele)...

Szóval egy jól megválasztott ékszer még lehet, hogy pluszba szerez is az embernek valakit...:)

2014. ápr. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!