Szerintetek szexi az egyik fülben 2 fülbevaló? (részletesen elmagyarázom bővebben)
Tehát mindkét fülemben van egy egy lógós ezüst(szolid,de szép) fülbevaló és ha furatok a jobb fülembe mégegy fülbevalót.Az újonnan kifúrt lyukban meg svarovski köves,kisméretű gömb alakú és mindig az öltözékemhez illő színű fülbevaló lenne.Szerinted?
Légyszi kort is írjatok.
Ez már régen divat, nem tudom ez nálad miért jelent kérdést :D
Nekem is van összesen 7: az egyik fülembe 3 a másikba 4, és pici csillogó köves fülbevalók vannak benne :) Én nagyon szeretem:)
Úgyhogy hajrá! Nem fogod megbánni:)
15/L
köszi a választ :)
de főleg arra vagyok kíváncsi,hogy szexi-e,mert azt tudom,hogy divatosnak divatos :P
Nekem is van egy pár, én is szeretem ahogy a kis kristályok sorakoznak a fülemben :)
Piercingekért amúgy nem vagyok oda de ez kifejezetten tetszik :)
18/L
Nekem is hét van. Balba 4, jobba 3. Nekem pici karikák vannak benne. Csak a fantázia szab ennek határt. Szóval hajrá :)
18/L
hát szexi nemleszel ettől, az tuti :D ha enked tetszik furass, veszíteni nem veszítesz, de nemleszel se szexibb, se szebb ettől
nekem van 6 összesen (3-3)
Szerintem aranyos. Nekem mondjuk "kicsit" több van, 11, az egyikben 6, a másikban 5. :) Csak nem kövecskés meg lógós ezüst fülbevalókkal, hanem fekete mintásakkal, dobókocka, cipzár, kapszula meg hasonlók. Megőrülnék, ha csillogó köves fülbevalókat kéne hordanom, nagyon nem illik hozzám. :D
Viszont ha neked tetszik és illik hozzád, hordd nyugodtan. :)
15/l
nekem a jobb fülemben van 5db + egy 12mm-es tágitó.
a másikban is egy ugyanakkora tágitó és 2 fülbevaló.
nem tudom, hogy szekszi-e, de ha nekem tetszik, csináltasd meg.
nekem kis ezüst pöttyök vannak benne, a csillogó sz.roktól a falnak megyek :|
18L
Hát kinek mi a szexi...
Egyébként manapság már kb. az kelt feltűnést, ha nincsen!
Nekem is van 4 (akartam még, csak begyulladt és azóta nem mertem kifuratni :S)
Csak fültágaítót ne csináltass! Mert attól viszont biztos nem leszel szexi, szerintem egyenesen undorító!
(bocsánat attól akinek van, de miért jó hogy át lehet látni a füleden?)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!