Mit kell mondani a kozmetikusnak, ha ilyesmi szemöldököt szeretnék? (kép)
Nem sűrűn járok kozmetikushoz, nem értek ezekhez, de szeretnék mostmár nagyon ilyen jellegű szemöldököt:
Nem a formájára gondolok, mert az mindenkinél egyéni, hanem arra, hogy ilyen egységes, kihúzott vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.
Én nem szoktam szemceruzával sem kihúzni, mert béna vagyok hozzá :P viszont magamhoz szedem és akkor szépen megvannak a szélei, de mégsem ilyen szép, mint pl. a képen lévő.
Mit kell mondani a kozmetikusnak, hogy mondjam el, hogy ilyesmit szeretnék?
Nyomtasd ki és vidd el neki!
Ez szerintem ceruzával van, vagy tetoválva van, nem értek hozzá, de ő tudni fogja, ha ránéz.
ezt te is meg tudod csinálni magadnak. a kozmetikus hiába festi be neked, az a bőrön max 2 napig marad fent. ha viszont szőke/világos a szemöldököd, akkor be kell festetni, hogy a szőrök is sötétek legyenek.
ez porral és szemöldök ceruzával van megcsinálva
tucatnyi videó van youtube-on erről, pl ez:
még azt el szeretném mondani, hogy szerintem különlegesebb lennél természetes szemöldökkel, mivel ma már ez a hangsúlyos szemöldök integet vissza boldog boldogtalanról (többsége rémes). mellesleg én még egy férfival sem találkoztam akinek ez bejött volna. ez csak a csajok hóbortja.
hozzá kell tennem, pár éve én is gyakran megcsináltam ilyenre a szemöldökömet-amikor még nem volt divat- de rá kellett jönnöm, hogy ma már mindenkinek ilyen, és ez már nem különleges. természetesnek meg végképp nem nevezhető, még akkor sem, ha szépen van megcsinálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!