A kozmetikusnak mit kell mondani, ha csak azt szeretném, hogy nyomkodja ki a pattanásaim és a mitesszereim?
Eddig nagy kezelésre jártam, de az "3800"Ft lett, régen csak 2500 Ft volt. Ebbe benne volt, hogy gőzöltem, bekente az arcom, kinyomkodta, kiszedte a szemöldököm, megmasszírozta az arcom, rátett pakolást.
De most sokallom már ezt az árat (csóró egyetemista vagyok, a 2500 is sok volt nekem eddig, de muszáj volt, mert csúnya az arcom), ezért nem tartanék igényt a masszázsra csak a gőzölésre és az arctisztításra. Hogy kell ezt mondani kozmetikailógusiul?
19/L
Szia!
Én is voltam még a tablófotózásom előtt és én úgy mondtam hogy tinikezelést kérek.
Abban benne volt a gőzölés, nekem is bekente, leradírozta az arcom, de nem masszírozott.
Azt hiszem még meg is kérdezte, hogy kis kezelés vagy nagy kezelés lesz és én a kis kezelést kértem és abba masszírozás nem volt, ezért nem fizettem olyan sokat:)
Köszi!
Akkor mondom neki, hogy egy arctisztítást és radírozást szeretnék, lehet még szemöldökgyantát mondok, de ez így remélem nem lesz olyan sok.:)
Ami mindenképp benne van az árban mindenhol: arctej (ezzel eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket az arcodról), bőrradír (eltávolítja az elhalt hámsejteket, és a bőröd sokkal több hatóanyagot lesz képes felszívni), majd egy puhító krém és gőzölés. Ezt követően jön a nyomkodás, majd egy fertőtlenítő tonik, és pakolás (táplálja a bőrt, és összehúzza a pórusokat). Majd miután ezt lemosták, bekrémezik az arcod.
Ezek közül a lépések közül egyiket sem lehet kihagyni, ez benne van az alapárban mindenhol. Másik kérdés, hogy kinél mi a neve. Van, ahol kiskezelés, van, ahol nagykezelés, tinikezelés, tisztítás, stb. Kérdezd meg, hogy ez mennyibe kerül, és ha sokallod, esetleg kereshetsz egy másik kozmetikát, más árakkal. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!