Gáz lesz így menni a suliba, hogy nem makulátlan a bőröm? Kozmetikusnak jelentkeztem, fel is vettek a suliba, de sajnos van néha pattanásom meg mitesszerek is vannak az arcomon!
Figyelt kérdés
Félek, hogy ott csak nagyon szép arcú lányok lesznek!Esetleg láttatok már kozmetikust, akinek nem valami szép tiszta az arcbőre?2010. máj. 4. 07:52
1/9 anonim válasza:
A pattanás meg a mitteszer sajnos nem megakadályozható jelenség! Aki hajlamos rá, annak meg is jelenik. Egy ilyen iskolában pedig nem hiszem hogy bőrtípus-hajszín-alkat szerint döntenék el ki az aki oda járhat és ki nem! Szerintem emiatt ne aggódj!
2/9 anonim válasza:
hát, majd megtanítanak hogyan tüntesd el. ^^
4/9 anonim válasza:
Ha kozmetikust látnék nagyon csúnya (ahogy te írtad koszos) arccal, akkor furcsán néznék. Ez olyan mintha egy Schobert Norbi, aki az egészséget, meg a mozgást terjeszti, tök dagi lenne. Hinnél neki? Fizetnél neki? Nem. De ha egy kezdő, vagy tanuló lenne ilyen, akkor látnám, hogy halad az úton. Persze, ha ezek a problémák nem az ápolatlanság miatt van, amit nem feltételeznék egy kozmetikusnál, akkor nem néznék csúnyán. Amúgy meg, majd megtanulod, és magadat is fogod tudni kezelni, azt is hogy hogyan és mivel, sőt gondolom többet fogsz te magad is kozmetikushoz járni. Szóval ne aggódj a suli miatt. Biztos lesznek szép bőrűek, mint akárhol máshol, de emiatt ne érezd magad kevesebbnek.
5/9 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, azt jelenti, hogy tisztul a bőröd. Majd a tinédzserkor végével elmúlik. A lényeg az, hogy ne hegesedjen csúnyán, mert azon a kozmetikus sem tus segíteni. De ha kinyomod akkor, amikor lehet már, úgy nem gáz. Mások is lesznek ott nem hibátlan arccal. Ha csak néha van pattanásod, akkor az nem gáz. Biztos lesznek mások is így, ne aggódj!
6/9 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok és nem hiszed el,de,ha majd végzel a sulival mindenre lesz időd csak a saját bőrödre nem:).Nekem itthon is teljes arzenál van,de bejelentkezik egy vendég és ő a fontosabb.Én pont fordítva vagyok,én még nem láttam gyönyörű bőrű kozmetikust:).A suliban aki többet törődött magával abból nem lett kozmetikus:).Ők inkább a gyakorlat alatt magukat szépítették,nem a vendéget!Az én mesteremnek 8 szalonja van az országban,de nem gyönyörű a bőre!Pedíg már megtehetné!Remélem megnyugodtál.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen meg nyugodtam!Köszönöm a válaszokat!:)
2010. máj. 5. 17:19
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak!Te hol végezted el a sulit?Én Budapesten fogom a Szépmíves Szakiskolában, de gyakorlatra majd Szolnokra járok!Ha véletlenül ott végezted, akkor milyen a suli, tanárok stb..?
Előre is kösszike!
2010. máj. 5. 17:21
9/9 anonim válasza:
Én is oda jártam csak gyakorlatra Gyöngyösre:).Nyugodj meg nem lesz baj!Tanulni kell anyagismeretet és bőranatómiát ezerrel,de szerintem nem véletlenül választottad szakmának.Menni fog.Én vidékről jártam és én is elképedtem elöször a többieken:).Ha több kérdésed lenne vagy segítség kell email-ben szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!