beletettem a fülembe egy 6mm-es fültágítót úgy, hogy lefestettem körömlakkal, hogy szép színe legyen, mert nem találtam olyan színűt sehol, amilyet én akartam.aztán rá kb.2 nappal saját magamnak kilyukasztottam a fülemet steril tűvel, és ömlött belőle a vér, ezért a fültágítóm is olyan lett, amit nem vettem ki.amit kiszúrtam, az nagyjából már begyógyult, benne van a fülbevaló.(a másik fülemben is van egy 12-es tágító és azt mindig le tudom csavarni.)de ebben a fülemben a tágító hátulját sehogy se tudom lecsavarni.:S nagyon idegesít. szerintem ahogy vérzett összeragadt.:S (vagy a körömlakktól?:S) nem tudom kiszedni.:S kérlek segítsetek valahooogy.:S esetleg piercinges ki tudná szedni?:S (szeretném, ha nem olyan válaszok érkeznének, hogy 'undorító', 'hülye vagy', köszönöm.)
2009. dec. 21. 16:05
1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy a 6milis fültágító fölött szúrtam ki a fülemet.
2009. dec. 21. 16:07
2/8 anonim válasza:
először a fülbevalód pakold ki ami a tágitó fölött van... ha az bevan gyulladva, a tágeszre is rámehet, ami csak rontaná a szitut... valszleg' a vértől vagy a körömlakktol ragadt össze a tágitód, fürdés közben(nagy kád meleg vizben ücsörögj, esetleg moss hajat, hogy a füledet minél több viz érje), fogd meg és huzd ki a tágitót... (lehet, kellemetlen lesz, de nekem is igy jött ki. :'D)
2009. dec. 21. 17:59
3/8 anonim válasza:
Én néha alapból sem tudom lecsavarni XD
Hát, próbáld meg gumikesztyűben, mert az ugye nem csúszik, talán úgy le tudod csavarni. Pc-s nem tudja kiszedni szerintem.. de ha nem jön ki, menj el hozzá tanácsot kérni :)
2009. dec. 21. 20:47
4/8 A kérdező kommentje:
kösz9n9m a válaszokat.
öö..gumikesztyüvel se jön ki..:S
kihuzni meg biztos nem tudom, mert 3 milivel több a 'karimája.'
hamég fokozatosan nagyobbodna ki tudnám..de igy...:S
kérlek még irjatoook.:S
nagyon fontos lenneeee.:S
2009. dec. 25. 22:36
5/8 A kérdező kommentje:
egyébként érdekes...^o)
pont a másiknak tört el az a része amit rá lehet tekerni.-__-
szoval igy simán le lehet szedni.
nem lehetne ezt is igy eltörni vagy valami?:S
engem már az sem érdekel, csak jöjjön ki.:S
2009. dec. 25. 22:48
6/8 anonim válasza:
Szerintem menj be a legközelebbi piercingeshez, hogy segítsen kiszedni :) tuti megoldja.
2009. dec. 28. 12:42
7/8 anonim válasza:
Na, kint van? :D
2009. dec. 29. 06:30
8/8 A kérdező kommentje:
kintvankintvaaaan.*-*
végül ugy csináltam, hogy két fülpiszkálót betettem még a lyukba, és igy hetesre tágult, de valahogy mégis ki tudtam szedni belőle a 9es karimájúút.*-*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!