Tóth V. kérdése:
Jól csinálom a fültágítást? Fültágítóval rendelkező, tapasztalt emberek! Vélemény?
Figyelt kérdés
Tegnap tettem bele egy fülpiszkáló rúdját,Betadinos oldattal fertőtlenítve,azzal aludtam,azzal mostam hajat,egy picit lüktet,de tűrhető a "fájdalom",ami igazából csak kellemetlen.Most szedtem le oldattal a cimpán hátsó részéről egy kis alvadt vért,meg le is kezeltem.(Azt legalább napi 3x szoktam).A cimpám egy kicsit meg is van duzzadva,ez természetes?(Ezelőtt még csak sima fülbevaló volt a fülemben.)És szerintetek mivel folytassam?Előre is köszönöm a válaszokat.(Akik negatív,vagy nem ideillő kommenteket szeretnének írni azoknak üzenem:10 mm-t szeretnék,ami visszahúzódik,ha huzamosabb ideig nincs a fülemben semmi.30 éve múlva szerintem már evidens,hogy nem lesz benne a fülemben a tágesz,de ha igen,az sem lesz baj,a munkahelyen sem,hiszen tetováló szeretnék lenni.Az meg,hogy nektek nem tetszik,vagy szerintetek undorító,attól még én nem fogom magamat meggondolni,mert ez nekem tetszik,és nem érdekel az ócsárolók véleménye.:) )2014. ápr. 12. 21:49
11/11 anonim válasza:
En a jobb fulemmel kezdtem, tul gyorsan tagitottam, elmergedt, gyogyulas utan benott. Nem erdekelt, sajat hibambol tanulva elkezdtem a masikat, havonta raktam bele minden hulyeseget, amit raadasul le sem fertotlenitettem. Most jelenleg egy szinesceruza van benne. A lenyeg hogy se femet se szerves anyagot ne rakj bele, mert elmerged, beno a lyuk. En pl ecsetet ajanlok hozza, ami lakkozott, mert annak folyamatosan szelesedo a fa resze, es szikevel ki is tudod faragni a bemenetet. Nekem most 8 mm, en is egy cm-t szeretnek. A betadine pedig nagyon jo, csak annyiszor ne vedd ki a fuledbol a tagitot mert nehezebben fog gyogyulni, a cimpad ket oldalat kend be, a tagitot meg napi egyszer forgasd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!