Megfázhat a piercing?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 hete szúrattam az orromba egy pc-t. Nem volt vele semmi baj,de ahogy bejöttek a fagyok, bepirosodott meg bevan kicsit dagadva és barátnőmnek is ilyen mióta hideg van. Van ilyen hogy megfázik a pc? Vagy mi lehet ez?

Meg lenne még egy kérdésem. Piercing körüli vadhússal mit lehet kezdeni? Mit kell vele csinálni? (nem nekem van)

Segítsetek mindkettőben légyszi! Előre is köszi

2009. dec. 20. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
A piercingnem fázik meg, mivel nem élőlény. Fogalmazzunk már rendesen. A bőr megfázhat körülötte, az viszont lehet. Mivel mínusz 14 fokok vannak, a fém hamar átveszi a hőmérsékletet, körben a bőr meg nem bírja. Nem tudom mit csinálj, szerencsére nekem nincs ilyen gondom. Vagy tűröd,vagy kiveszed. Bajod nem lesz belőle,csak kellemetlen.
2009. dec. 20. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha vadhús van ki kell venni és menni a sebészetre,hogy leszárítsák.Utána pár hónappal megpróbálhatja visszalövetni
2009. dec. 20. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló,ha már ilyen kényes vagy a fogalmazására,akkor olyat se mondunk h mínusz 14 fokok vannak:D:P
2009. dec. 20. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor minden este mínusz 14-16 fok körül van a hőmérséklet. Jaj, ha csak annyit hibázna mindenki, mint én...
2009. dec. 20. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Próbáltam értelmesen fogalmazni,de úgy látszik valaki mindenbe beleköt...De azért köszönöm a választ.

Várom még a válaszokat,olyanok is írjanak akik már tapasztalták magukon a fent említetteket! :)

2009. dec. 20. 16:44
 6/8 anonim válasza:
nekem lassan 5 eve van az orromba pc..es en is sokszor tapasztaltam ijet.Nem kell piszalgatni hanem valami fertotlenito szerrel kell bekeni.nekem nem vadhus volta hanem valami pati feleseg..de az is elmult magatol nem kellet sebeszhez menni.
2009. dec. 20. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én be szoktam kenni körülötte NIVEA krémmel, azzal a kék tégelyessel. De amugy, igen fázhat, és akkor eléggé feszül körülötte a bőr, és fáj. :'D Bár nekem ez inkább az ajakpc-mnél van, orrom ritkán fázik. :'D
2009. dec. 21. 11:42
 8/8 Niky emo girl ***** válasza:
nekem ajak pc-m fagy meg mindig télen, ha nem szórakozok vele akk ha meleg helyre megyek hamar kiolvad de ha szórakozok akk van h kiis sebesedik. vadhúsom nekemis volt, nekem a hidrogén peroxid vált be rá, patikában aránylag olcsón lehet kapni :D
2011. ápr. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!