Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bármilyen szemfestéktől ég a...

Bármilyen szemfestéktől ég a szemem, ez elmúlik?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el festeni magam és azt vettem észre hogy a szemem a festés után,ég és úgy érzem mint mikor álmos vagyok...nem festem vastagon csak szolidan,de akkor is ég,mintha irritálná...ezt megszokja majd a szemem vagy ne fessem többet?Válaszokat köszönöm!

2014. ápr. 4. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Két oka lehet:

-nem jó minoségut használsz (pl. én az avonosat is a legaljának tartom)

-túlzottan beleviszed a szemedbe a festéket

2014. ápr. 4. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez egyértelmű allergiának tűnik, ne használj csak bio termékeket.
2014. ápr. 4. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek...nekem néha új termékeknél csinálja ezt, de ez elmúlik, ahogy hozzászokik a szemem...mondjuk az én bőröm iszonyatosan fura...ha nem sminkelem ki magamat (a szememet) három napig, akkor begyullad, vér eres lesz, bepirosodik, és bedagad...Szóval én inkább elszenvedem az új termékek kínzását is, amíg használhatóak nem lesznek...Egyébként próbáld meg úgy, hogy a vízvonalra semmit se teszel...ha így is irritál, akkor meg a bio termékek jönnek...(én az alverdét ajánlom, mert nem túl drága, elég jó minőségű, nekem nagyon beváltak ők is...:) )
2014. ápr. 4. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök minden választ!Hát megpróbálgatom a tanácsokat!Ezt is azt is azt majd meglátom mi lesz!:)
2014. ápr. 4. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!