Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki merjem magamnak szúrni a...

Ki merjem magamnak szúrni a fülem, mert fülbevalót szeretnék?

Figyelt kérdés
minden van itthon hozzá fertőtlenítő is! és nem félek a fájdalomtól. és a húst szeretném, nem a porcot a fülembe. Szerintetek?
2008. júl. 24. 19:12
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
kösziii a rengeteg választ! csak simán át szeretném szúrni, fülbevalónak. akkor orvosi fémet veszek.
2008. aug. 1. 18:52
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A szúrkálás a középkori ?:DDDD Sokkal egészségesebb, mint a lövés.
2008. aug. 3. 04:35
 23/31 anonim válasza:

Nekem 9 fülbevalóm van és abból 7-et magamnak csináltam!

Egyiknél sem volt gondom!Szval ha megvan mindened hozzá és nem félsz,akkor vágj bele!!

2008. nov. 1. 00:21
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
Szia!nincs egy eve hogy atlottek a fulem a ket alap fulbevaloval s ugye annak a fulbevalonak elesnek kell lennie hiszen a fulemet kell kilyukasztania.azota kivettem a fulembol,s gondoltam nem adok ra ki penzt ha magamnak is megtudom csinalni,megfogtam a hegyes fulbevalot,megegettem ongyujtoval,lefertotlenitettem fertotlenitovel,s a fulemet is.eggyaltalan nem fajt,utana ereztem egy kicsi egest..en 3at csinaltam magamnak s eggyik se gyullatt be,nincs veluk bajom.S Pont tegnap este csinaltam magamnak egy Tragus piercinget az is a fullnel van csak a porcba.Nah azt mar ereztem!ugyhogy nyugi van,ha mindent okesan csinalsz nem lessz vele bajod!Vegyel egy eles fulbevalot s szurd at magadnak nyugodtan!Jah es erdemes valami jo orditos zenet hallgatni mert nem leszel berezelve annyira,s vigyazz mert egy pontnal ugy fogod erezni mindha mar atszurtad volna pedig nem!2 "fal" van,s mind a kettonel ugyfogod erezni mindha atszurtad volna...En elveztem mind a 3at maximum 3percbe telt megcsinalni,Adrenalin is megvolt boven es nagyon Tetszett!NE tuvel csinald mert az eszmeletlenul maceras s fajdalmasabb is!ha mar magadnak csinalod csinald rendesen!Vegyel tenyleg egy eles hegyu fulbevalot fertotlenitsd s csinald!Imadni fogod hidd el!:)SOk sikert akarhogy is dontesz..!!
2008. nov. 17. 12:23
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia!nincs egy eve hogy atlottek a fulem a ket alap fulbevaloval s ugye annak a fulbevalonak elesnek kell lennie hiszen a fulemet kell kilyukasztania.azota kivettem a fulembol,s gondoltam nem adok ra ki penzt ha magamnak is megtudom csinalni,megfogtam a hegyes fulbevalot,megegettem ongyujtoval,lefertotlenitettem fertotlenitovel,s a fulemet is.nem fajt,utana ereztem egy kicsi egest..en 3at csinaltam magamnak s eggyik se gyullatt be,nincs veluk bajom.S Pont tegnap este csinaltam magamnak egy Tragus piercinget az is a fullnel van csak a porcba.Nah azt mar ereztem!ugyhogy nyugi van,ha mindent okesan csinalsz nem lessz vele bajod!Vegyel egy eles fulbevalot s szurd at magadnak nyugodtan!Jah es erdemes valami jo orditos zenet hallgatni mert nem leszel berezelve annyira,s vigyazz mert egy pontnal ugy fogod erezni mindha mar atszurtad volna pedig nem!2 "fal" van,s mind a kettonel ugyfogod erezni mindha atszurtad volna...En elveztem mind a 3at maximum 3percbe telt megcsinalni,Adrenalin is megvolt boven es marhara Tetszett!NE tuvel csinald mert az nagyon maceras!ha mar magadnak csinalod csinald rendesen!Vegyel tenyleg egy eles hegyu fulbevalot fertotlenitsd s csinald!Imadni fogod hidd el!:)SOk sikert akarhogy is dontesz..
2008. nov. 17. 12:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én szúrtam magamnak 1-et porca,1-et 2. lyuknak fülcimpába.

Nem fájt,utána nem is gyulladt be,semmi baj nem volt vele.

De szerintem ez emberfüggő,inkább menjél el szakemberhez,az biztosabb...

2009. ápr. 19. 19:22
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
én 17 fülbevalót csináltam magamnak, a barátnőmnek 34et. ha fertőtlenítesz mindent és nem összevissza szúrod-ergo kicsit odafigyelsz-semmi bajod nem lesz.különben meg akármelyik patikában kaphatsz piercertűt,főleg pesten egyszerű,amin te is simán át tudod húzni a fülbevalót.és lövetni TILOS mindennemű fülbevalót/piercinget!
2009. nov. 14. 21:27
 28/31 anonim ***** válasza:
Na, hogy csináltad?
2010. júl. 15. 14:26
 29/31 Niky emo girl ***** válasza:
nekem számat is meg fülemet is elszurta piercinges.. fülembe 3x szurta el.. most 4van benne abbol 3at magamnak 1et meg ismerős.. számba meg 1iket magamnak másikat bnőm csinálta és azokkal semmi baj
2011. ápr. 28. 16:44
 30/31 anonim válasza:
miért veszélyes az ezüst???
2011. máj. 16. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!