Átszúrjam magamnak a fülbevalót? Ha a szúrás után acélfülbevalót rakok bele az jó lesz?
Szeretném magamnak átszúrni mert, nincs pénzem elmenni kozmetikushoz.
Előtte lefertőtleníteném a tűt de félek, hogy begyullad. Akkor mit kell csinálni?
Szerintem ne szurd át magadnak!
Fordulj szakemberhez.Nekem 1500 ft volt!
Megfizethető!És legalább nem áll fönt a veszélye annak ,hogy elfertőzödjön!
Szia!
Hasonló okok miatt én is magamnak szúrtam, még fiatal, tizenéves koromban. :) Hány éves vagy? Én azt tanácsolnám, hogy patikában vegyél steril injekciós tűt, többféle méret van, egy nagyobbacskát nézz, nem tudom sajna a méreteket már (jobb mint a varrótű, mert élesebb és eleve steril, könnyebb vele lyukasztani), Betadint (fertőtlenítő) vagy gyulladáscsökkentő krémet, ennek nem emlékszem a nevére, de patikában tudják. Én két jégkocka közé szorítottam a fülcimpám amíg elzsibbadt, utána betadinnal lekentem és úgy lyukasztottam. Kamillával is borogathatod, amíg begyógyul.
Acélfülbevalóról nem tudok nyilatkozni, nem tudom milyen az. :)
Tök mindegy ki szúrja ki, ha utána nem kezeli rendesen akkor is elfertőződhet.
Tegyél úgy, ahogy a második írja, ha mindenképp magadnak akarod megcsinálni.
Nekem tizenéves koromban bulikban biztosító tűvel szurkáltuk ki a fülemet, fertőtlenítés meg pálinka és tűz volt. Egyszer mikor három tű volt egymásmellett a fülemben akkor bedagadt, meg olyan lila lett, akkor kiszedtem és elmúlt. Persze rendes fülbevalót nem nagyon tudtam rakni bele, mert vékony volt a tű.
Lényeg az, hogy ha benne van a fülbevaló, akkor mozgasd rendszeresen, nehogy "belegyógyuljon".
Szia!
Én most csináltattam április végén,850 volt fülbevalóval együtt.Szerintem nem sok,inkább spórolj rá egy kicsit,ha ennyire nincs pénzed!
ja de én csak egyet lövettem.Szval ha kettőt akarsz akkor drágább.
utolsó voltam.
én magamnak szúrtam hármat, egyik barátnőm porcba is szúrta magának....és nem halt bele!
am ha lejegeled semmit nem érzel az egészből szak az kellemetlen egy kicsit amikor hátul szúrod mert ott vastagabb a bőr....
én rögtön bizsut tettem bele és semmi baja nem volt.ja és 2 nap után már egyáltalán nem fájt,rábírtam feküdni fájdalommentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!