Átszúrjam magamnak a fülbevalót? Ha a szúrás után acélfülbevalót rakok bele az jó lesz?
Szeretném magamnak átszúrni mert, nincs pénzem elmenni kozmetikushoz.
Előtte lefertőtleníteném a tűt de félek, hogy begyullad. Akkor mit kell csinálni?
Én magamnak csináltam két sima fülbevalót, és egyet porcba. A simák nem fájtak nagyon, és pár nap alatt elmúltak. A porcpiercing fájt, hetekig tartott mire begyógyult, de nem gyulladt be egyik sem. A lényeg, hogy fertőtleníteni és mozgatni kell (még akkor is, ha fáj!).
Fogsz egy tűt, lehetőleg orvosi, vastag tűt, de fertőtlenített biztosítótűvel is lehet (én azzal csináltam...), csak nehezebb beletenni az ékszert.
Én nem jegeltem, meg semmi, hanem simán tűrtem, nem fájt nagyon, de ha gondolod jegelheted, aztán kend le Betadinnal. A tűt tedd pár pillanatra tűzbe.
Lehetőleg orvosi fém, vagy arany ékszert tegyél bele először, de SEMMIKÉPPEN ne bizsut!
Szia!
Nos, én próbáltam már kozmetikussal megcsináltatni. Kétszer is gyulladás lett a vége. Az átlövetéshez kapott fülbevalónak a vége hegyes, én azzal szúrtam át, majd benne hagytam, mint mikor a pisztollyal csinálják:) Így pontosan akkora lesz a lyuk, amekkora a fülbevaló és nem kell nyúzni a füledet, hogy utána belemenjen a fülbevaló:)
Nekem ez vált be, de mindenkinek egyénileg érzékeny a füle.
Nekem például porcba szúrás sem fájt.
Puszi
* A fülbevalót gyógyszertárban kapható alkohollal fertőtlenítettem, semmi érzéstelenítő, csak úgy átszúrtam:) körülbelül fél percet vesz igénybe:)
U.I.: az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!