Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Milyen márkájú napszem...

Lányok! Milyen márkájú napszemüvegetek van és mennyibe került?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Pont hogy a polaroid kategóriájú is csak ennyit bírt. Pedig volt ilyenem kettő is. De ha csak 2-3ezer forint akkor kb lesz@rom mennyi ideig bírja, vagy mikor vesztem el/karcolom össze/ejtem le stb. Így is van millió dolog amire vigyáznom kell telefontól a lakáskulcsig, nem hiányzik még egy.
2014. ápr. 4. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A DM-ben vettem 3 ezerért.
2014. ápr. 4. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

Na, most én leszek itt a hülyeliba, de leírom:

van egy Guccim, három éves, 60ezert vettem leárazva/pontosabban ezt kaptam a szüleimtől szülinapomra.

van egy Armani pilótafazonúm, ezt is annyiért vettem kb., szintén leárazva.

van egy légyszemüvegem (az osztálytársaim Lady Gaga szemüvegnek hívják), szintén Armani, de ez már drágább volt.

Korábban vettem egy Ray Bant, de odaadtam a húgomnak, mert nekem már nem tetszett.

Egyébként, csak úgy mondanám, hogy ezek a szirszar dm-es meg céundás szemüvegek gyengítik a szemet. Nem mondom, hogy mindenki járjon százezres szemüvegben, de ha elmentek az Optic Worldbe, pár ezerért lehet szembarát, divatos szemcsiket venni.

2014. ápr. 6. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Olaszországban vettem négertől 2,5 euróért. :D

De amúgy sem hordok állandóan napszemüveget, mert tök fölösleges.

2014. ápr. 7. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Pennys, 1,5 euró.
2014. ápr. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!