Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlatok?

Milyen alapozót ajánlatok?

Figyelt kérdés
Pattanásos és sokszor száraz bőröm van milyen alapozót ajánlatok és olyat ami jól le is fedi vízálló és a börnek is jó?
2014. márc. 29. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pattanásos bőrre abszolút nem jó az alapozó és a szárazra sem. én eveline bb mattító bb krémet használok (igaz nekem zsíros bőröm van) és nagyon jól elfedi a pattanásaimat nem fénylik tőle az arcom és még hidratál is (amire neked szükség van mert írtad hogy száraz a bőröd)
2014. márc. 29. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz meg az essence vagy miss sporty pattanástalanító termékeivel...azok nem annyira vészes árúak, és elvileg használnak...

(Én nem tudom, nekem zsíros bőröm van, és mattító alapozót használok avonosat, de az a száraz bőröd miatt neked nem lenne jó...viszont unokatesóm a fent említetteket használja, és állítása szerint működik)

2014. márc. 29. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Eveline BB, közepes fedés, nem gyárt több pattanást, hidratál. Alapozók nem valók pattanásos bőrre. Használj korrektort ha a BB-k fedése nem elég.
2014. márc. 29. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem az astortól van bb krémem és tényleg jó azért köszi :)
2014. márc. 30. 10:31
 5/5 anonim válasza:

szerintem nem igaz, hogy a pattanásos bőrőek nem használhatnak alapozót, persze senkine sem tesz jót, ha túl sokáig fentmarad

azt javaslom, hogy folyékony alapozót használj és mosd le amint hazaérsz, feleslegesen ne hagyd magadon!

a pattanásaidra a zineryt nevű stiftet ajánlom, ezt gyógyszertárban tudod beszerezni és tudsz rá receptet iratni a háziorvosoddal

az én kedvencem az a teafaolaj, amit drogériákban (müller, dm) tudsz beszerezni, ez nagyon hamar hat, igazi csodaszer! elég, ha egy fültisztító végére cseppegtetsz kb. 2 cseppet és kened vele a pattanásod

ezek mellett használj hidratálót

2014. ápr. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!