15 éves vagyok és problémás bőrű. Ajánlátok az alapozót és a púdert?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok miteszeres zsíros bőröm van minden hónapban járok kozmetikushoz nagy kezelésre...és vettem tőle ilcsi almás citromos arctejet és kénes hidratáló krémet de most rendeltem tőle egy prestige alapozót és ajánlotta hozzá a rimmeles stay matte púdert...megvegyem? 5000 ft lenne a 2...de ha meg lenne nem bírnám ki h a hétköznapokra ne használjam ha már ott van használnom kell xd de azt sem szeretném h kárt tegyen a bőrömön...mit javasoltok?2013. szept. 13. 12:31
1/3 anonim válasza:
Azt hogy ne kenj magadra semmi sminket, alapozót se! Attól csak csúnyább lesz a bőröd. Járj továbbra is kezelésre a kozmetikushoz. Meg kend magad azzal amit adott, de alapozót és púdert ne használj!
2/3 A kérdező kommentje:
amúgy nem olyan csúnya ám az arcom mert ápolom és nem hanyagolom el :) és esetleg a bb krém? abból van egy bielendás azt is kozmetikustól vettem
2013. szept. 13. 12:35
3/3 anonim válasza:
inkább bb krém,mint alapozó.Ne használj ilyeneket,még pattisabb és zsírosabb lesz tőle a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!