Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha traguspiercinget kicserélek...

Ha traguspiercinget kicserélek rendes fülbevalóra abban sokkal kényelmetlenebb aludni?

Figyelt kérdés
Végre kicserélhetem a tragusomat, és láttam, hogy van aki rendes fülbevalót rak bele. Nekem is van egy csomó féle, és szívesen raknél bele azt, de nem akarom éjszakára kivenni, mert félek, hogy benőne reggelre. Egy rendes fülbevaló viszont szerintem nagyon nyomná a fülem alvás közben. Van itt olyan, aki fülbvalót hord a tragusán? :)

2014. márc. 28. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én hordtam...az alvásnál egyáltalán nem zavart, viszont a fülhallgatóval zenehallgatást nagyon megnehezítette...
2014. márc. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!