Mit gondoltok az orrpiercingről?
FIKAFOGÓÓÓ!!!xD
Viccet félretéve: nekem is van...először szúrtam, aztán az beforrt, és már piercerrel szúrattam újra...érzéstelenítőt nem kaptam, egyáltalán nem fájt...egy darabig zavarja a perifériás látásodat (valami kis folt lesz ott a szélén), de meg fogja szokni a szemed...megesik, hogy vérzik/gennyedzik eleinte...Az arctisztítással nagyon óvatosnak kell lenni, és nem érdemes a furat körüli részt sminkelni a gyógyulási idő előtt, ugyanis könnyen belekerülhet a furatba, ami gyulladáshoz vezethet (jobb esetben...rosszabban el is fertőződik teljesen)...
Amit elsőnek írtam azt rengetegszer fogod hallani, én is hallgatom amióta megcsináltattam...de nincs igazuk...egyáltalán nincs útban ilyen szempontból, és nem ragadnak bele a "dolgok" - csak hogy finoman fejezzem ki magam...:)
Na igen, sokszor olvastam ilyen viccelődéseket, mikor utánanéztem a piercingnek... :D Reméltem, hogy ebben nem zavarja az embert, bár én amúgy is kevésszer nyúlok zsepi után.
Köszi a választ. :) És ezek szerint tényleg nem bántad meg?
Először az iskola és a szüleim miatt kellett kivennem, másodszorra nagykorúként álltam neki...Én egyáltalán nem bántam meg...imádom az ékszereket, nem az az egyetlen...és gondolkodom, hogy a szimmetria miatt betetetek egyet a másik oldalra is, csak az már túl extrém lenne az iskolába, szóval az még várat magára...
Egyébként egyik ékszeremet se bántam meg...nekem egy kis köves ékszerem van, alig észrevehető, és szerintem nagyon jól néz ki...:D (karikám is volt, csak kilazult a golyózár rajta, de ez a pont ékszer ez nagyon kis szolid...szerintem...)
Első vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!