Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit szólnának hozzá? /többi lent/

Mit szólnának hozzá? /többi lent/

Figyelt kérdés
Szeretnék zselékörmöt/francia,kocka alakú,rövid/.Anyum meg is engedte.Igazából az unokatesóm ballagására szeretnék körmöt ami július 14.-én van és 13.-án van az évzáró.Mivel jóban vagyunk az unokatesómékkal sokat kell segíteni nekik 13.-én délután a ballagásra,ezért nem tudok elmenni aznap délután körmöshöz.Anyukám már kért is időpontot 12.-ére.Kicsit félek mit fognak szólni a tanárok az évzárón.Talán az a szerencsém,hogy jövőre másik suliba kezdek.Nem katolikus suli,nem is olyan erős.Kisvárosi suli.Kicsit félek mit fognak szólni.Hogy tudnám úgymond takarni, hogy ne vegyék észre?/Mert szerintem idén is kifognak hívni átvenni a könyvjutalmam ha kitűnő leszek./
2014. márc. 18. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni, hogy ne vegyék észre, ha ki kell menned. Egyébként iskolában nem megengedett a műköröm. :S Meg gondolom muszáj, kezetfognod az igazgatóval, amikor átveszed a könyvet. De ott nem fog leordítani, csak utána maximum kicsit megmondja a véleményét. Nálunk is volt 1 lány akinek volt, és tiltja a házirendünk, de nem lett végülis semmi, bár neki azért nem ballagásra volt. :)

Lehet, hogy nem is szólnak érte.

2014. márc. 19. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Emiatt szerintem ne aggodj.

8.-os ballagasomra volt mukormom. Senki nem szolt erte,pedig nem egy gyenge iskolaba jarok. Sot,az egyik osztalytarsamnak evkozben is volt,neki sem szolt erte senki,sot az egyik fiatalabb tanarnonk meg is dicserte.

2014. márc. 19. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha neked tetszik, ne érdekeljen, ki mit szól hozzá...Ha meg megcsináltatod, vállald, és ne rejtegesd...a visszafogott, jól megcsinált műköröm amúgy is olyan, mint egy szép lakkozás saját körmön...

És off és kötekedés, de muszáj kiemelnem, hogy úgy válaszoltam neked, hogy gusztustalannak tartom az összes műkörmöt...

2014. márc. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!