Mit szólnának hozzá? /többi lent/
Semmit nem tudsz tenni, hogy ne vegyék észre, ha ki kell menned. Egyébként iskolában nem megengedett a műköröm. :S Meg gondolom muszáj, kezetfognod az igazgatóval, amikor átveszed a könyvet. De ott nem fog leordítani, csak utána maximum kicsit megmondja a véleményét. Nálunk is volt 1 lány akinek volt, és tiltja a házirendünk, de nem lett végülis semmi, bár neki azért nem ballagásra volt. :)
Lehet, hogy nem is szólnak érte.
Emiatt szerintem ne aggodj.
8.-os ballagasomra volt mukormom. Senki nem szolt erte,pedig nem egy gyenge iskolaba jarok. Sot,az egyik osztalytarsamnak evkozben is volt,neki sem szolt erte senki,sot az egyik fiatalabb tanarnonk meg is dicserte.
Szerintem meg ha neked tetszik, ne érdekeljen, ki mit szól hozzá...Ha meg megcsináltatod, vállald, és ne rejtegesd...a visszafogott, jól megcsinált műköröm amúgy is olyan, mint egy szép lakkozás saját körmön...
És off és kötekedés, de muszáj kiemelnem, hogy úgy válaszoltam neked, hogy gusztustalannak tartom az összes műkörmöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!