Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel van kifestve a csaj...

Mivel van kifestve a csaj szemhéja alul? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Tus? ha ige, azt hova kell húzni pontosan, a szempillák tövébe? nagyon tapasztalatlan vagyok e téren, ha esetleg van valahol videó ahol ilyen szemfestést mutatnak be linkelne valaki? vagy akár az is elég nekem hogy youtubra mit kell beírni a keresőbe hogy hasonlót találjak :) előre is nagyon köszönöm

2009. dec. 15. 20:37
 1/6 anonim válasza:
100%

én is igyszoktam cisnálni de én nem tussal hanem fekete porral mert az nemkenödik el...

szempilla tövébe ien ferde végü ecsettel vagya vékony ecsettel felhuzod és elmaszatolod és a szemedd végéig egyre sötéteben és ugylesz ilyen.

rem tutam segiteni

16L

2009. dec. 15. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
erre nem gondoltam, köszi akkor ezt is kipróbálom majd :)
2009. dec. 15. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyenre szoktam csinálni, egyszerűen csak fekete szemcerkát használok. Kikenem vele szempillák alatt meg fölött meg között, meg ahol kell na... nem olyan nehéz:D

Youtube-on meg rengeteg video van csak keresgélj:)

http://www.youtube.com/user/panacea81

2009. dec. 15. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi! :) megnézem a linket :)
2009. dec. 15. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:
fúúú de jóóó a szeme köszi a linket!!!
2009. dec. 15. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Fekete szemceruzával van kihúzva
2009. dec. 15. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!