Szerintetek r. Ba. C egy 13 éves gót csaj?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gót stílust, cuccokat, sminket stb. Általában piros, sötétlila, bordó meg fekete cuccokat hordok. A legtöbb topp rajta boleróval, meg mini-vagy közepes szoknya, fekete csőgatya, vagy cicagatya télen, fűzős bakancs, nyáron fekete converse. Néha antik gót szerű ruhát veszek föl. A hajam vállig érő, vörösesbarna, frufruval, általába kivasalom, néha tupírozzom vagy göndörítem. A sminkem nem kimondottan az a fekete goth, hanem olyan sweet lolitáwal keverve. Szeme fekete tussal kihúzva, barna vagy sötétlila(amilyen színű cuccban vagyok éppen) szemhélypúder, fehér arcpúder. Szerintem teljesen elfogadható, normális lány wagyok, a jegyeim 4-es 5-ösek, nem cigizek, mégis így páran leszólnak, hogy ribanc, húzzak a p.cs.BA vissza a gótokhoz, milyen csúnya wagyok meg nincs pénzem normális színű cuccokra stb. Miért bántanak? Csakmert más a stílusom? És pont az igazi K.R.v.k szólnak le, akik nagy füstös szemekkel meg műszempillával tűsarkúban mászkálnak fel s alá, alattam lévő évfolyamban(6. osztály)2011. nov. 27. 19:18
1/6 anonim válasza:
Egy r*banc attól r*banc hogy összefekszik mindenkivel, és szerintem azok a r*bancok akik rád mondják ezeket... Nincsenek tisztában a szó jelentésével. Szerintem állj ki magad mellett, nekem spec semmi bajom a gótokkal, bár annyit megjegyzek, hogy esetleg 13 évesen nem kell ennyire sminkelned magad :)) De ettől még nem vagy r*banc. Csak van stílusod, ellentétben a többi kis p*csával. :)
2/6 anonim válasza:
dehogy vagy ribanc:DD ne foglalkozz az ilyen degeneráltakkal!! vállald fel magad és a stílusod:)
3/6 anonim válasza:
13 évesen NINCS olyan, hogy goth.
20+nál kezdődik...
4/6 anonim válasza:
Egyébként meg tudnám javasolni, hogy tanulj meg helyesen írni, szégyen vagy.
5/6 anonim válasza:
Hatalmas "gót" lehetsz 13 évesen... sminkeld csak magad sz*rrá, tűnj nevetségesnek.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Ne foglalkozz velük. Tartsd meg a stílusod, de a sminkeléssel tényleg várj még egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!