Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi ez esélye, hogy nagyon...

Mennyi ez esélye, hogy nagyon elmérged?

Figyelt kérdés
A fülemet nagyon kicsi koromban kilyukasztották, de benőtt a vége, és szerdán újra szúrtam. Nem valami higiénikusan, barátnőm fülbevalójával kierőszakoltam egy lyukat. Első két napban vérzett is, most már nem, de be van dagadva a fülem, és gennyedzik. Nem tudok Betadinet venni, mert holnap ünnep, aztán vasárnap, aztán meg megint nem, mert kolis vagyok, és nincs kimenőm, nem tudok venni sehol. Tudtok valami hétköznapi fertőtlenítőt mondani? Vagy esetleg mennyi az esélye, hogy le kell vágni majd a fülem?:D Nem szeretném kivenni, ha már ennyit megszenvedtem vele, csak akkor veszem ki, ha már tényleg menthetetlen.
2014. márc. 14. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
arany a fülbevaló? én koleszba parfűmmel fújtam be, ugy lyuggattam ki 2x arany fülbevaló bele, 2-3 napig gyulladt volt, amikor tudtam forgattam a fülbevalót. azóta is megvan. remélem fertőtlenitetted azt a fülbevalót elötte. de amint tudsz fertőtlenitsd. ha nagyon begyullad akkor orvos
2014. márc. 14. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg vodka, pálinka?? Nem az igazi, de a semminél több..viszont előre kellett volna gondolkodnod, ez így elég nagy hülyeség volt..se a fülbevalót nem tudtad így fertőtleníteni, se utána a lyukat, ráadásul a módszer is elég drasztikus..
2014. márc. 14. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Sima fém a fülbevaló. Igen, így utólag rájöttem, igazából a hirtelen ötleteimről vagyok híres. Végül is, a másik fülembe a tintás tollbetéttől kezdve beleraktam a dzsuvás ecsetet hogy tágítsam, most perpillanat egy ceruza van benne, ha ezeket túléltem, akkor ezt is túl fogom. Lehet apunak van itthon valami piája, vagy esetleg alkoholos after shaveje...
2014. márc. 14. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!