Ajak percinget szeretnék, de anyum nem engedi meg mennyi az esélye, hogy leszedi a fejem (vagy ilyesmi)?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 15:37
1/7 anonim válasza:
Én se engedném!egy lány ne csúfítsa az arcát fémekkel!
2/7 anonim válasza:
szerintem várj a "pirszinggel", lehet, később már nem is fog annyira tetszeni, vagy ha később is tetszeni fog, akkor megcsináltathatod, anyud akkor már nem igen szólhat bele
3/7 anonim válasza:
Nekem is van ajakpiercingem,két éve szúrtam át,de kezdem megunni,komolyan!Sok értelme nincs,egy ideig jó,hogy van,mert újdonság,de igaza van egyik előttem válaszolónak,ne csúfítsd az arcod ilyesmivel,meg nem mindenkinek állnak jól a piercingek.Meg később csak zavaró tényező lesz és azt fogod kérdezni magadtól,hogy ennek mégis mi értelme volt?:) Hidd el,tapasztalat;)
Bubbla
4/7 anonim válasza:
én lány vagyok, és a nyelvembe rakattam anyu tutta nélkül! És nem szedette ki, csak kiröhögött mikor fájt másnap!:D Tudja a szülö hogy drága, ezért nem szedeti ki, mert nem azért adtak ki a pénzedet.De ez szülőtől függ!;)
5/7 anonim válasza:
szerintem próbáld neki ész érvekkel alátámasztani azt hogy miért szeretnél piercinget
egyáltalán tényleg szeretnéd? vagy csak azért mert most ez a "menő"? ebbe gondolj bele azért.
anyukádat csak te ismerheted, ha viszonylag elnéző akkor szerintem nem fog haragudni, ő is volt fiatal.
azért jobb ha őszinte vagy vele, hidd el tapasztalatból mondom =)
sok szerencsét
6/7 A kérdező kommentje:
köszike és én nem azért szeretnék mert menő=D ez az én stílusom és csupán ezért
2009. jan. 31. 18:46
7/7 anonim válasza:
hát szerintem gondold meg a dolgot. főleg akkor ha van barátod mert az ő véleményét is kérd ki! amúgy meg később lehet megbánod mert mondjuk csóknál vagy ilyen dolgoknál zavaró lesz. meg ne csúfítsd el az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!