Nessiex69 kérdése:
Alapozó problémás bőrre?
Figyelt kérdés
Nem használtam alapozót eddig, de gondolkodom azon, hogy jó lenne venni egyet. Nem szeretnék túl drágát, de sajnos elég problémás arcbőröm van. Néha száraz, néha zsíros, és régebben amikor egyszer-kétszer használtam alapozót csak rontott a mitiszer, pattanás dolgon - emiatt hagytam fel velük. Valaki akinek hasonló bőrtípusa van tudn ajánlani alapozót ami neki bevált?2014. márc. 12. 16:11
1/3 anonim válasza:
Nem létezik olyan alapozó ami fed és nem árt. Mert pont a fedés miatt árt, okoz még több bőrhibát. Ha mégis alapozót akarsz akkor Alverde kompaktot próbáld ki talán, mert elég szép az összetétele, bár ettől még nem mindenkinek válik be.
2/3 anonim válasza:
Nekem a rimmel stay matte vált be. Zsíros az én bőröm is. De én hétköznap nem alapozok, bb vagy cc krémet használok, jelenleg van még missám, de tervezem hogy veszek egy catrice-t, nagyon dícsérik.
3/3 anonim válasza:
Vichy Dermablend!!! (4500ft) Hihetetlen a fedése, és nem árt a bőrnek, 10 éve használom napi rendszerességgel mert sajnos sok a kamaszkori pattanásos időszakból megmaradt hegem. Próbáld ki, meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!