Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elég problémás a bőröm (pattan...

Elég problémás a bőröm (pattanások miteszerek). Egy töményebb mint pl a Maybelinnek. Vagy egy vizesebb v nagyon vizes álagú alapozó fedne jobban?

Figyelt kérdés
maybeline,alapozó
2012. jan. 1. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Minenképp valami erősebb fedésű alapozóra lesz szükséged, de a hibákat nem csak elfedni kellene, sokkal jobb, ha inkább a kezeléssel foglalkozol.
2012. jan. 1. 22:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Foglalkozok én..arclemosó,garnier izéé,hidratálás.....mégde dikerül semmit elérnem vele... Sőt a garnieres sörtés izétöl még több lett..
2012. jan. 1. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
és az erősebb fedésü alatt a nehezebb állagú töményebb alapozókra gonolsz nem?
2012. jan. 1. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon csúnya az arcod akkor töményebb alapozó kell, azok jobban fednek. De használj inkább vizes alapút, mert az kevésbé tömi el a pólusokat és rá színtelen púder. Én mondjuk már nagyon régóta csak színezett hidratálót használok. Hidd el, hogy az alapozóktól is csúnya lesz az arcod. Ezt a sok lemosós kencét meg nem ajánlom, inkább figyelj a rendszeres arcmosásra, dörzsi kesztyűvel és szappannal.
2012. jan. 1. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek is az utóbbi időben nagyon megcsúnyúlt az arca, rengeteg apró miteszer, és pattanás, amelyek be voltak gyulladva...

Élesztő+mézes arcpakolást használ hetente 1x, vagy 2x, nagyon szépen gyógyítja az arcát, ápolja, nincsennek gyulladt pattanásai és egyáltalán nem haszál alapozót. Szerintem inkább természetes alapanyagú arcápolással próbálkozz, mint ilyen szintetikus dolgokkal. :)

2012. jan. 2. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem drogériás sz.rokat kellene a fejedre kenni, hanem elmenni bőrgyógyászhoz, aki felírna rá valamit, ami tényleg hat.
2012. jan. 2. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Eggyik haveromnak tényleg nagyon ronda pattanàsai vannak,az egész fején.nekem ehez kêpest gyonyorü a pofàm.cs 2-3 pattanàs es kicsit sok miteszerzera homlokmon.na szal hvrom elment børgyøgyaszhoz.felirt neki ezer meg egy kencêt ês semmi.szal nemtm:/
2012. jan. 2. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
És az egész világon egyetlen egy bőrgyógyász él? Ha egy nem volt jó, ajjor menni kell a következőhöz....
2012. jan. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!