Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti mennyi sminket...

Lányok ti mennyi sminket kentek magatokra?

Figyelt kérdés
Úgy általában (suli,munkahely). És amint hazaertek lemossatok? Én pl 17 éves vagyok és csak szempillaspiralt használok és azt is miután hazajovok lemosom. Kort írjátok meg!:)
2014. márc. 12. 09:47
1 2
 11/19 anonim válasza:
Korrektor, púder, szempillaspirál. Este mosom le. 16
2014. márc. 12. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
BB krém, vagy nagyon gyenge alapozó, rá korrektor. Belső szemzugba világos szemhéjpúder, alul kihúzom a szemem világos szemcerkával. Szempillaspirál, a szám színével megegyező szájkontúrceruza és rúzs. Meg szájfény. Ha hazajövök és már nem megyek sehova akkor lemosom a bőröm, mert nagyon érzékeny, de a szemem nem, arra lusta vagyok este zuhanyzásnál jön le. 18l
2014. márc. 12. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:

BB krém, korrektor, szemcerka. Mást nem használok. Este mosom le.

29L

2014. márc. 12. 16:50
 14/19 anonim ***** válasza:

alapozó, púder, pirosító, tus, spirál, szemöldökfesték

de vmikor tus helyett szemhéjpúdert használok

este szoktam lemosni

21/L

2014. márc. 12. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Korrektor, szempillaspirál, pirosító és szemceruza.

Amint hazaérek lemosom.

15/L

2014. márc. 12. 19:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Mostanában egyre kevesebb sminket teszek fel. Jelenleg ilyen a napi sminkem munkába: CC krém, púder, korrektor, szempillaspirál, szemceruza (nude vagy fekete), színtelen ajakbalzsam, néha rúzs, ha ahhoz van kedvem. Korábban ehhez jött mindig a szemhéjalap, szemhéjpúder, pirosító, de már csak ritkán használom őket.

Általában este érek haza későn, ilyenkor lemosom. Legtöbbször akkor is lemosom, ha nappal érek haza, de akkor utána alapos arctisztítás után a bőrhibákra kevés korrektort azért kenek, mert nem szeretem a bőröm.

24/L

2014. márc. 12. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:

alapozó, púder, pirosító/bronzosító, szempillaspirál

alvás előtt mosom le, de azt szigorúan mindig.

17L

2014. márc. 12. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen hangulatban vagyok, milyen állapotú a bőröm és hova megyek.

24 éves vagyok.

Ha nagyon sietek és szép aznap a bőröm, akkor teszek korrektort a szemem alá, rakok szempillaspirált és vmi ajakcuccot. Esetleg pirosítót, ha túl sápadtnak látom magamat.

Ha több időm van és szükségét látom, akkor alapozó, púder, korrektor, spirál, pirosító, ajkak... ha épp van kedvem bíbelődni, akkor rakok fel szemfestéket vagy kontúrt (tus vagy ceruza) is.

2014. márc. 13. 13:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Szemceruza, spirál, szemhéjpúdert felülre egy csíkban és néha korrektor. 15 :)
2014. ápr. 3. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!