Lányok ti mennyi sminket kentek magatokra?
BB krém, korrektor, szemcerka. Mást nem használok. Este mosom le.
29L
alapozó, púder, pirosító, tus, spirál, szemöldökfesték
de vmikor tus helyett szemhéjpúdert használok
este szoktam lemosni
21/L
Korrektor, szempillaspirál, pirosító és szemceruza.
Amint hazaérek lemosom.
15/L
Mostanában egyre kevesebb sminket teszek fel. Jelenleg ilyen a napi sminkem munkába: CC krém, púder, korrektor, szempillaspirál, szemceruza (nude vagy fekete), színtelen ajakbalzsam, néha rúzs, ha ahhoz van kedvem. Korábban ehhez jött mindig a szemhéjalap, szemhéjpúder, pirosító, de már csak ritkán használom őket.
Általában este érek haza későn, ilyenkor lemosom. Legtöbbször akkor is lemosom, ha nappal érek haza, de akkor utána alapos arctisztítás után a bőrhibákra kevés korrektort azért kenek, mert nem szeretem a bőröm.
24/L
alapozó, púder, pirosító/bronzosító, szempillaspirál
alvás előtt mosom le, de azt szigorúan mindig.
17L
Attól függ, milyen hangulatban vagyok, milyen állapotú a bőröm és hova megyek.
24 éves vagyok.
Ha nagyon sietek és szép aznap a bőröm, akkor teszek korrektort a szemem alá, rakok szempillaspirált és vmi ajakcuccot. Esetleg pirosítót, ha túl sápadtnak látom magamat.
Ha több időm van és szükségét látom, akkor alapozó, púder, korrektor, spirál, pirosító, ajkak... ha épp van kedvem bíbelődni, akkor rakok fel szemfestéket vagy kontúrt (tus vagy ceruza) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!