Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó minőségűek az ebay-es...

Jó minőségűek az ebay-es sminkpaletták?

Figyelt kérdés

Milyen tartósak, mennyire porzanak, szemhéjalappal sokáig bírják, allergiát kiváltanak?

Ezekre lennék kíváncsi, a válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 10. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

Olyan, hogy ebay-es paletta, NEM létezik,

hisz az ebay nem márka, hanem egy online piactér sok-sok millió eladóval és vevővel, akik MINDENFÉLÉVEL kereskednek!

Ha találsz is két eladónál ugyanúgy kinéző palettákat sem lehetsz biztos benne, hogy ugyanarról van szó, így nem lehet egységes véleményt mondani róluk.

Még ha van egy ismerősöd, aki rendelt XY eladótól valamilyen palettát, AKKOR SINCS RÁ GARANCIA, hogy ha te is megrendeled ugyanazt, ugyanazt is kapod!

2014. márc. 10. 14:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Helyesbítek akkor!!!!

Az ebay-en található szemhéjfesték palettákra gondoltam!

Tudom mi az ebay nem felvilágosítást kértem!

De köszönöm a nem hasznos választ!

2014. márc. 10. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
27%

Komolyan ennyire hülye nem lehet valaki... és mégis!

Hogy nem fogod fel, hogy szemhéjfesték palettából is van ezerféle az ebay-en?

És azok se feltétlenül ugyanolyanok, amik képről azonosnak tűnnek!

Sejtem, hogy a Coastal Scents hasonmás palettákról hebegsz, de nagyon egyszerű embernek kell lenned ahhoz, hogy azt hidd, ezeket csak 1 helyen hamisítják és egyetlen egyféle koppintás kering belőle a neten!

2014. márc. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!