Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A NYC termékei mennyire...

A NYC termékei mennyire megbízhatóak, jó minőségűek?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan egy nagyobb rózsaszín tubuos szempillaspirált néztem ki. AZ mennyire jó minőségű? És a márka egyéb termékei milyenek?
2013. dec. 20. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, sajnos a rózsaszín tubusosról nem tudok nyilatkozni, nekem fekete dúsítós volt, nagyon szerettem, nagyon szép pillákat csinált és nem kenődött el, szerintem jó választás ha szempillaspirált szeretnél
2013. dec. 20. 10:50
 2/3 anonim válasza:
Nagyon jó márka szeretem, volt egy spirálom és egy ajakápolóm és imádtam mindkettőt :)
2013. dec. 21. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem ebből a márkából csak egy spirálom (nagy keféjű, a tubusa korallszínű, szerintem te is erre gondolsz) és egy körömlakkom volt. Egyikkel sem voltam megelégedve. A spirált a krémmánián nagyban dicsérték, azért is vettem meg, de nekem csalódás volt, mert nagyon pergett, nem volt tartós és a nagy keféjével eleinte ügyetlenül bántam - gyakran összekentem vele a szemhéjam. A lakk még fedőlakkal sem volt tartós, szinte egészben lejött a körmömről, legalább nem kellett strapálnom a körmöm lemosóval. Egyébként jó áruk van, de a minőségük szerintem gyenge és a összetevők sem a legszebbek (általánosan írom). Keress rá az interneten a spirálra, meglátod mit írnak rá.
2013. dec. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!