Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Színes kontaklencséről vélemény?

Színes kontaklencséről vélemény?

Figyelt kérdés

Gondolkozok hogy elkezdek kipróbálás szempontjából hordani kontaklencsét. Nekem barna szemem van és érdekelne hogy hogy is állna 1,2 szín. Szakmabelit illetve hozzáértő véleményét kérdezném arról, hogy az ilyen káros e a szem egészségére, okozhat e látáskárosodást,könnyezést, továbbá hogy lehet e egyalkalmasat kipróbálni valamilyen optikus üzletben vagy cégnél révén hogy nem szeretnék 6,7 ezer forintot kidobni 3 hónapig használhatóra. Illetve ha megtetszik egy szín azt használnám néhány hétig/hónapig

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 6. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ofotértben nem foglalkoznak színessel, nekem azt mondták legalábbis mikor felhívtam őket, másik optikában talán akad színes próbalencse ettől függetlenül, érdemes végigkérdezni mivel szép bukta mikor rendelsz neten és kiderül hogy a szemed nem bírja. Én így jártam többször is. Rendeltem, kiesett a szememből, vagy épp nem láttam benne csak homályosan, vagy épp szúrt. Ezekkel elmentem szemészhez mindig, ő mondta el hogy a színes lencsék anyaga másabb mint a normál lencse, vastagabb, semmi oxigén áteresztő képességük nincs ezért károsak is ha napi szinten hordod. Hamar kiszáradnak. Az én szemem eddig csak az Acuvue színes lencsét bírta, de tudtommal az meg pont megszűnt...

Amúgy nekem a színek sem tetszettek, a legtöbb lencse természetellenesen néz ki, egyszerűen csúnya a valóságban, max képeken néz ki jól. Én nem ajánlom a színes lencsét, mivel nekem semmi jó tapasztalatom nincs velük. Kidobtam egy csomó pénzt olyan lencsékre amit hordani sem lehet.

2014. márc. 6. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Acuvue-t hordtam én is, napi lencsét. A kontaktlencsethordok.hu-ról rendeltem. Aztán áttértem a Freshlook lencséire, imádtam őket. A napi lencséknek gyönyörű színeik vannak, természetes hatásúak, azokban nem csalódtam még soha.
2014. márc. 9. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Az árakról mit tudnál mondani?

2014. márc. 11. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Most olyan 3500 körül lehetnek a Freshlook napi lencséi, 10db, vagyis 5 pár van egy dobozban.

A havi lencséket is próbáltam, de azok nem olyan szépek, keményebbek is, mint a napi lencsék, viszont árban jobban megérik, olyan 5800 körül van egy pár lencse plusz a hozzá való folyadékok. A Colorblends a legjobb a havik közül, az nagyon hasonlít a Dailies színezetére.

Jobb azért, ha konzultálsz egy jó szemésszel, mielőtt lencsére adod a fejed. Komoly fertőzéseket is össze lehet szedni, ha nem megfelelően ápolod a lencsét, vagy túlhordod.

Nekem a tapasztalataim: kb 2 óránként azért kell a szemcsepp, mert száraz lesz a szemed, mindegy, hogy napit vagy havit hordasz. A Freshlook gyártója a Ciba Vision, az ő termékeit részesítsd előnyben, azoktól kevésbé alakul ki a szemszárazság, szemirritáció, a Replenish tisztító oldat elég jól bevált nálam, illetve a szemcseppük is nagyon kellemes. Nekem egyszer ki kellett vennem naponta őket és meglötykölni az oldatban, mert olyan munkaterületen voltam, ahol nagyon száraz a levegő, és előfordult, hogy a ritka, de azért előforduló szálló por irritálta a szemem a lencsével. Heti 1-2 alkalommal szünetet kell tartanom, amikor otthon vagyok, akkor csinálom, bár nekem korrekciós lencsém van, és van helyette szemüvegem is. Mostmár nem hordok színes lencsét, de megmaradtam a Ciba Vision sima lencséinél.

Örülök, ha segíthettem valamit.

2014. márc. 12. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismét 2. vagyok...

Tessék, egy oldal. :) Nem lőttem nagyon mellé az árakat. :)

[link]

2014. márc. 12. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!