15 évesen használatok ilyen arckrémet?
Kaptam egy arckrémet a neve : Garnier Essentials Hidratáló Bőrvédő krém
Ilyen korban nem árt ha ezt használom?
A bojtorjánkivonat megakadályozza a zsíros bőrfelületek csillogását. Tartósan bársonyossá és üdévé varázsolja a bőrt.
Megfelelő e számodra a Garnier Essentials Hidratáló bőrvédő krém?
Igen,(és főleg télen) mert a normál/vegyes bőrt optimálisan hidratálja, egész napra biztosítja az arcbőr frissességét és bársonyosságát.
Miben más a Garnier Essentials Hidratáló bőrvédő krém?
Tartós hatása révén fenntartja a bőr természetes hidratáltsági szintjét és hatékony védelmet nyújt. Kedvező összetételének köszönhetően megszünteti a zsíros bőrfelületek csillogását.
Hogyan hat?
A Garnier Essentials Hidratáló bőrvédő krém egyesíti a természetes eredetű hidratáló hatóanyag és a bojtorjánkivonat kedvező hatását.
Használja minden nap a Garnier Essentials Hidratáló bőrvédő krémet. Vigye fel a tökéletesen megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra könnyű masszírozó mozdulatokkal, belülről kifelé haladva. A krém tökéletesen eloszlik a bőrön, azonnal felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Kiváló sminkalap.
Szerintem nyugodtan használhatod.
Azt hiszem ebben semmi ránctalanító összetevő nincsen, nem idősebb bőrre készült ezért nem okozhat semmi problémát.
Én 22 vagyok, pont ma vettem egy ilyen krémet, ki is próbáltam, az első élmény pozitív, de azért még tesztelem. :D
De egyébként szerintem is használhatod nyugodtan, elvégre nem egy ráncfeltöltő krémről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!