Rövidek a körmeim, és gondoltam be kéne festeni őket valamivel. De a rózsaszín a legkulturáltabb színű lakkom, azon kívül lila van, a kéknek néhány árnyalata, fekete és bronz.
Ízlés kérdése, nekem pl. az általad linkelt rózsaszín még mindig jobban tetszik, mint az a nude, amit válaszban linkeltek. Egyébként én már a legformálisabb környezetben is láttam olyan nőt, akinek ott virítottak a hatalmas piros virágok az 5 centis műkörmein. Ehhez képest ez a rózsaszín visszafogott. Ha a hr-es, akihez mész nő, lehet neki is tiritarka műkörme lesz. Manapság ez már egyáltalán nem kirívó, nagyon sok nőnek van élénk színű körme.
2014. márc. 5. 11:43
4/10 anonim válasza:
Szerintem tökéletes,nők vagyunk,a lakk szine nem rikító.
Csak ne legyen lekopva mint a képen.
Kivéve ha olyan helyre mész,ahova nem ajánlott a lakk,pl egészségügyi intézmény.
2014. márc. 5. 11:43
5/10 A kérdező kommentje:
Irodai állás lesz... Csak olyan színű lakkjaim vannak amiket fentebb felsoroltam, de talán a tesómtól tudok kérni gyöngyházszínűt.
Átlátszó lakkom nincs, azt a nude színt meg nagyon nem szeretem.
Tövig vannak vágva a körmeim, azon még elmegy a gyöngyházszín? (ha már rózsaszín nem lehet)
2014. márc. 5. 11:52
6/10 anonim válasza:
Miért akarod befesteni? Állásinterjúra nem ajánlanám. Ha rágod őket, lehet, hogy csak csúnyább lesz, ha befested.
2014. márc. 5. 12:57
7/10 anonim válasza:
Ez még elmegy, én halványabb rózsaszínt szoktam. Nem hiszem, hogy fennakadnak ezen, inkább ápoltabb benyomást kelt egy ízléses lakkozás.
2014. márc. 5. 13:15
8/10 anonim válasza:
Tövig vágott körmöt minek festeni? Csak felhívod rá a figyelmet, hogy csúnya.
Inkább semmit se tegyél rá, a kevesebb néha több!
2014. márc. 5. 13:28
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok.
Egyébként kb. 350 ft-nál kezdődnek a lakkok a drogériákban, ha feltétlenül festeni akarsz, és ezt vadnak találod.
2014. márc. 5. 13:40
10/10 anonim válasza:
Szerintem is inkább kérj gyöngyházszínt. Viszont, ha tövig van rágva, akkor tényleg jobb nem hansgúlyozni, inkább ne hívd rá fel a figyelmet:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!